Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека почнит пак со Фабрегас...да играше Торес од почеток ќе ја торпедираа со таа игра.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Taпа утакмица ќе гледаме како Шпанците си доминираат цело време.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Воопшто не ми е криво.
А тебе криво ти е што Хрватска нема никогаш да освои ништо?
Не многу ми е мене мило што знае да излегува на крај со репрезентаци од типот како Италија :D . Патем и не ми е криво дали ќе освое некад нешто или не , важно борбеноста ја имаат и играат секогаш на СП и ЕП :)

П.С : Ел Нињооооооооооооооооооооооо ! :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Неможеш така да гледаш, 50 милиони, 4 милиони. Па еве ја Кина, милијарда и кусур се па дрва невидени се во фудбал. Индија исто...
Од друга страна Литванија во кошарката се силни а е мала земја. Плус иако Италија моментално е послаба од Хрватска во кошарка, сепак има титула од ЕП. Не дека тоа ми е битно, јас Италија ја поддржувам само во фудбал ама чисто да спомнам.
Како не можеш,па не е разликата 10 вс. 20 милиони, 20вс 30......4 наспроти 50 е.Башка не гледав чисто по бројките,овие 2 земји што ги наброја немаат ни услови добри за работа(кампови,тренри,скаутирање),а фудбалот како спорт е прилично непопуларен.Хрватска и услови полоши има од Италија.
Италија имала ЕП во кошарка,па добро бе,Италија е самостоја веќе 150 години, Хрватска 20.Убаво си кажа моментално Италија е послаба,мораа и ЕП да го прошируваат за да се пласира.

Ај отидовме доста оф топик,а и морам да идам сега.:D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не многу ми е мене мило што знае да излегува на крај со репрезентаци од типот како Италија :D . Патем и не ми е криво дали ќе освое некад нешто или не , важно борбеноста ја имаат и играат секогаш на СП и ЕП :)

П.С : Ел Нињооооооооооооооооооооооо ! :D
Па немам јас ништо против тоа што Хрватска знае да излегува на крај со тие репрезентации. Еве и Германија си ја плескаат кога и да паднат ама што им вреди кога испаѓаат од далеку послаби репрезентации. Јас да сум навивач на Хрватска не би ме радувало тоа кога ќе дојде полесниот дел од задачата да искиксираме.

Како што реков, Италија сега си ги има работите во свои раце само во случај да не наместат Шпанија и Хрватска 2-2 и нерешено со повеќе голови. Тоа веќе им се случи на ЕП 2004, ако пак се повтори ова пред очите на цела фудбалска јавност, УЕФА ќе мора сериозно да се преиспита. Во Италија вакво нешто се случило на меч помеѓу екипи, кој прашање е дали го гледале роднините на играчите, а се дигна прашина ко којзнае што да се случило. Ако по втоппат се случи нешто вакво на ЕП и се истолерира, тогаш дигам раце од фудбал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Имаат среќа Ирциве што Торес не игра во Барса па не е уходан со Чави/Иниеста инаку до сега 5-0 ќе губеа.

Штета им го нема Лонг во нападот инаку Лонг-Кокс се многу опасно дуо :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море за Италијанците само така треба, да се договорат да ги елиминираат...

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Италија губе од Ирска 80 % :D

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Иниеста не потпишал за Реал оти до нивниот тренинг камп имало јавна куќа :pos:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.753
Стварно сите голови на светското 2010 за Шпанија ги дале играчи на Барса? o_O

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Стварно сите голови на светското 2010 за Шпанија ги дале играчи на Барса? o_O
Пола репрезентација им е Барса не би ме зачудило тоа ти е како да кажеш дека сите голови за Германија на ЕП ќе ги даде играч на Баерн

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
мислев дека Шпанија ќе тренира давање голови вечерва,за што некако не се заинтересирани.........ај да видам дали можат со се топка да влезат второто.........

Kajgana Shop

На врв Bottom