Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Modric : "I will decide about my future after the Euros, I will make the decision where to continue my career. I’m ready for the big tests."

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Modric : "I will decide about my future after the Euros, I will make the decision where to continue my career. I’m ready for the big tests."
така рече и тој стариот(Боб Касс), ќе одлучувал после европското.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Модрич ми стана некако антипатичен кога минатото лето го бркавме а тој изјавуваше дека сака да игра во Челзи. Ако сакаш во Челзи оди еби си мајката. Ако тоа е измишљотина од новинари, тогаш го повлекувам коментарот :) Добар играч е, класа, но и да сака кај нас кокошкиве ќе бараат многу.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.566
Pogba potpisal za juventus.Goni se da ne bese serot ke skapese u Le havre i nikoj nemase da znae deka postois.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Зошто не почекате прво да излезе официјално, а се избрзувате пред време ?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.782
Поени од реакции
39.887
Потпишал 4 годишен договор. Барем нема да иде у некој посран клуб...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А па Италија што е една средина за развивање млади играчи што да ти кажам :pos: и така ќе немаше место за него во прв тим. Со среќа нека му е.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
А па Италија што е една средина за развивање млади играчи што да ти кажам :pos: и така ќе немаше место за него во прв тим. Со среќа нека му е.
Море каква среќа да му ебам тоа циганчето забрадено.
Копук!Ова докажува само колку е глуп и прост денешниов народ еј,арап низаеден.
Па ја да имам шанса да работам под водство на САФ нека ми дава по 50 денари неделно супер е,ќе идам кај Конте за да земам поголема пара.
Пу да ти ебам глупиот свет еј,многу ми е мака кога некое вакво ѓуптинче ќе ме напне во 00:20 на полноќ!:facepalm:
Сега кога ќе му искочи некој со потег АЛА МАТЕРАЦИ ќе си го бара зглобот во Влае.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Taлентиран е циганот, ама кога не сака кај нас нека се ебе во Италија. Нема глава да крене од ултраси и расизмус :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислам дека Бејнс ќе дојде кај нас за сума од 7-10 мил. и позајмица на Фабио во Евертон...
Ова мислам дека би било фер, ем Фабио колку-толку ќе подигрува... ем ние земаме квалитетен бек. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom