Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
има некоја шпеклуација дека нани ќе идел во јувентус !!!!

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Треба Нани да остане , само Јанг би го имале(на таа позиција) ако си оди :facepalm:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Ако дојдеше Хазард, би имало некаква вистина тоа за Нани, ама сега нема никаква теорија :)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Искрено жал ми е што си отиде ПОгба.. беше еден од најталентираните играчи ама коа се иде по памет на агент по парите.. нека си ебе мајката. Да останеше во Манчестер ќе станеше играчиште! Не за џабе фергусон го зема од Ле авр на 16 години.. ама знам дека еден ден ќе плаче да се врати во Јунајтед!
ех сеа и ти, а во Јуве нема да стане играчиште? Зидан, Дел пиеро, Давидс, да не ги редам кај станаа играчишта? битно да не отиде во сити, реал, челзи, милан такви екипи кој немаат школа само купуваат докажани играчи а неможат да развијат играч

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
ех сеа и ти, а во Јуве нема да стане играчиште? Зидан, Дел пиеро, Давидс, да не ги редам кај станаа играчишта? битно да не отиде во сити, реал, челзи, милан такви екипи кој немаат школа само купуваат докажани играчи а неможат да развијат играч
Нема тоа врска.. може и погрешно сум е изразил.. Он место да му биде благодарен на Фергуосон што на 16 години го донесе од никаде му обезбеди све во Манчестер, му кажуваше дека постепено ќе добива шанса да игра за прв тим дека има огромен потенцијал во него, милион пати му понуди нов договор овој се прај на тошо го одбива.. и се тоа заради парите.. Искрено сега и да е во Јуве да не игра цело време прва постава? Нема тоа сум сигурен туку паметот на него му се само во парите!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Грешка си,Кагава никогаш нема да игра во средината со Сколс,Керик,секогаш ќе биде позади Руни,како полушпиц.Модрич на средината со Сколс ќе царува,така да нема врска дека се ист тип играчи,а чим Фергусон се интересирал,значи и он размислува ко мене:icon_mrgr:(едно време му бев помошник во Абердин):sneaky:
Па тогаш според твојата замисла,би требало да играме со еден шпиц.
Некако ми нема смисла да се купи и Модрич.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
многу тешко ова тотехнем да го прифатат.. А иначе колку за инфо Модрич уше колку го има од договорот?
Мислам уште 2 години. Не велам дека ќе го прифатат ама може ова да биде почетна цена за преговори. Како и да е, ова е веќе втора сезона како Тотенхем не играат ЛШ, со Хари не се знае како ќе биде работата, играчите се незадоволни, ако се побуни Давид Гета уште еднаш може и ќе прифатат да го продадат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
До 2016 година има договор Модриќ, лани потпиша нов.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Најбитна работа во целава ситуација е неговиот став, ако каже дека сака да замине, ни господ нема да го спречи, ќе биде ко со Берба, со такси Ферги и Гил ќе одат по него.. :icon_lol:

Инаку пред 3 дена еден другар беше во Хрватска и случајно го сретнал Лукица и се сликале, мислам дека пред да замине со Хрватска на Еуро било тоа.. ја да сум бил 100% ќе сум вршел притисок за трансфер! :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Најбитна работа во целава ситуација е неговиот став, ако каже дека сака да замине, ни господ нема да го спречи, ќе биде ко со Берба, со такси Ферги и Гил ќе одат по него.. :icon_lol:

Инаку пред 3 дена еден другар беше во Хрватска и случајно го сретнал Лукица и се сликале, мислам дека пред да замине со Хрватска на Еуро било тоа.. ја да сум бил 100% ќе сум вршел притисок за трансфер! :LOL:
Да го видев јас ко што е мало, такво ситно и ниско, ќе го пикнев во црна кеса и по ДХЛ за Манчестер :pos:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Само Анри не ви стана играчиште :D цело време ви беше на клупа

Kajgana Shop

На врв Bottom