Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Modric : "I will decide about my future after the Euros, I will make the decision where to continue my career. I’m ready for the big tests."

Modric : "I will decide about my future after the Euros, I will make the decision where to continue my career. I’m ready for the big tests."

така рече и тој стариот(Боб Касс), ќе одлучувал после европското.

595x656xoie_5150340CX3Ql9k.jpg.pagespeed.ic.EDFYnaYUkj.jpg

Модрич ми стана некако антипатичен кога минатото лето го бркавме а тој изјавуваше дека сака да игра во Челзи. Ако сакаш во Челзи оди еби си мајката. Ако тоа е измишљотина од новинари, тогаш го повлекувам коментарот :) Добар играч е, класа, но и да сака кај нас кокошкиве ќе бараат многу.

Pogba potpisal za juventus.Goni se da ne bese serot ke skapese u Le havre i nikoj nemase da znae deka postois.

Зошто не почекате прво да излезе официјално, а се избрзувате пред време ?

Потпишал 4 годишен договор. Барем нема да иде у некој посран клуб...

А па Италија што е една средина за развивање млади играчи што да ти кажам :pos: и така ќе немаше место за него во прв тим. Со среќа нека му е.

А па Италија што е една средина за развивање млади играчи што да ти кажам :pos: и така ќе немаше место за него во прв тим. Со среќа нека му е.
Море каква среќа да му ебам тоа циганчето забрадено.
Копук!Ова докажува само колку е глуп и прост денешниов народ еј,арап низаеден.
Па ја да имам шанса да работам под водство на САФ нека ми дава по 50 денари неделно супер е,ќе идам кај Конте за да земам поголема пара.
Пу да ти ебам глупиот свет еј,многу ми е мака кога некое вакво ѓуптинче ќе ме напне во 00:20 на полноќ!:facepalm:
Сега кога ќе му искочи некој со потег АЛА МАТЕРАЦИ ќе си го бара зглобот во Влае.

Taлентиран е циганот, ама кога не сака кај нас нека се ебе во Италија. Нема глава да крене од ултраси и расизмус :D

Мислам дека Бејнс ќе дојде кај нас за сума од 7-10 мил. и позајмица на Фабио во Евертон...
Ова мислам дека би било фер, ем Фабио колку-толку ќе подигрува... ем ние земаме квалитетен бек. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom