Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)
Море и Гоше се измангупи... види го ти него.. :icon_lol:
;)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе тука и да тропа глупости ќе си се смееме ние :)
Туку по цел форум што ќе биде бележана како навивач на Јунајтед?
И ај веќе достате, денес цел ден не сум го отворил форумот, и на крај што да видам, 3 страни наназад само за незе испишани :cautious:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Е, ако дознае за фан клубов таа или некоја слична/сличен ко неа, ќе отворам нова тема и ќе ја направам hidden и само со покани, не се трпи бе такво нешто:coffee:
Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овде ;) .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овде ;) .
Се заебавам дее, голема работа :) него се посмеавме малце, не дека имаме против девојката нешто, ако чита и ако сака, нека си дојде, не е ова Северна Кореја двајца или тројца да кажуваат што треба :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.384
Поени од реакции
5.493
Одлично !!!! Кагава стигна !!! (y)
Поќе ќеф ми праеше Кагава отколку Хазард !!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Јас пак не бев во можност денес да гледам што се случува и оп Кагава дошол, фан клубов последниве 2 страни ништо за тоа и си викам ништо и денес...ама ме натера нешто да ја отворам официјалната и гледам Кагава официјално :)...Супер трансфер, баш доведуваме тоа што ни фалеше во моментов...Брзина, креативност и финишинг на играч од среден ред :) Гледа САФ дека мора да се засилуваме зошто Сити како шампион исто ќе пазари, а истото го прави и Челзи во моментов. Според мене нема да застанеме само со Кагава, ќе дојде минимум уште едно екстра засилување па следната сезона да мелиме :)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Во еден ден сакате да ги добиеме и Кагава и експертов... неможе така.
Да се случеше тоа, ќе ја употребев најупотребуваната (исклучиво употребена пред да почне сезоната или во првите 6-7 кола) фраза на скаузерите "оваа година е наша"

офф-топик:
Почна САФ да ги пополнува "дупките" од средината кај што е најпотребно, сигурен сум дека се што треба ќе пополни:ROFLMAO:

G

Gray Foxx

Гостин
dzabe ja hejtate, ona praela muabet so Valencia na skajp!!!1 :icon_mrgr:
Можам да го замислам муабетот:
KB: antonio i am your biggest fan, i have all the mega posters from you. you have a very strong right leg.
AV: Thank you, i am very glad and happy to play for Manchester United.
KB: додека размислува за следното прашање си замислува како му го дудла, додека Линдегард путката и ја праи расол. Потоа следи (the dumbest question):
how do you feel to lose the title on goal difference? проследено со: is Sir Alex mean when you don't play good?
Сигурно го има прашано и шо храна јаде и шо музика слуша.
p.s. Само на лош англиски кажано.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха, и јас едно време си праќав пораки пред спиење со Бред Пит.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Аха, и јас едно време си праќав пораки пред спиење со Бред Пит.
А си титкавте?:D:D:D
И ајде давај информации тука за Кроејшн гај,ако биде стварно ко со Бербатов работава ја ќе скинам конци....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
dzabe ja hejtate, ona praela muabet so Valencia na skajp!!!1 :icon_mrgr:
Можам да го замислам муабетот:
KB: antonio i am your biggest fan, i have all the mega posters from you. you have a very strong right leg.
AV: Thank you, i am very glad and happy to play for Manchester United.
KB: додека размислува за следното прашање си замислува како му го дудла, додека Линдегард путката и ја праи расол. Потоа следи (the dumbest question):
how do you feel to lose the title on goal difference? проследено со: is Sir Alex mean when you don't play good?
Сигурно го има прашано и шо храна јаде и шо музика слуша.
p.s. Само на лош англиски кажано.
Нешо така почнала, ама англискиот му бил лош па фурала женската со него на шпански :cool:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.542
Поени од реакции
3.586
Manchester United are tracking Ajax starlet Viktor Fischer & are ready to pay €11M for the 17-year-old. [gazzetta dello sport
Шо е многу за 17 годишен многу е :cautious:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Manchester United are tracking Ajax starlet Viktor Fischer & are ready to pay €11M for the 17-year-old. [gazzetta dello sport
Шо е многу за 17 годишен многу е :cautious:
Го знам овој, Вундеркид е детето(барем така го викаат) знам бевме заинтересирани за него во периодот кога игравме со Ајакс.

Kajgana Shop

На врв Bottom