Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сакате сабота недела негде да се видиме ? :) ставете лајк ако ви одговара приквечер 7-8 саат , ако не, ќе се договориме за друг пат. Јас и Рунис Темпер се знаеме добро, сакаме и другите да ве запознаеме :)

Ја овој викенд сум зафатен, а следниот значи на 15ти доаѓам у Ск. и тогаш може да се видиме.. ако се вие договорите за овој, ондак седнете и уживајте, ако оставите за нареден тогаш стигам и јас :D

Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)

А што формација иде тоа 3-2-3-2?? :P

Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)

Од Штип ли си ?

Леле гоше аман жити бога немој

nooooooooo.gif

и јас ја имам таа К.Б на фб се прај голем фан на Јунајтед што да ти разправам.. понекад на живци ми иде.. Па и тоа за статиите колку сум и се смеел коа и ги читав..не и било лесно..
Gose007 само немој да и кажеш да дојде тука немам намера и тука да ја трпам!

Би ве замолил да одвоите 2 минути и да ја пополните анкетава за интернет страници за следење на спортски резултати Futbol24.com и Rezultati.com .Благодарам ! http://www.surveymonkey.com/s/C9GQ93W

Зошто бе не сакате еден голем „експерт“ за фудбал овде? :D

У право е Гоше, тие тн 'експерти' се само за овде,да ја опердашат еднаш убаво па да не и текне да зуцне за формации,тактики и сл.Едино на Фифа менаџер да проба нешто такво, за Фудбал Менаџер да не зборам тешко ке и дојде :cool:

Е, ако дознае за фан клубов таа или некоја слична/сличен ко неа, ќе отворам нова тема и ќе ја направам hidden и само со покани, не се трпи бе такво нешто:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom