Веројатно имаш 64 битна 7мица.Добро, аман од оваа е*ана игра, милион торенти симнав, 100 гигабајти потрошив, Блек Бокс, Релоадед, курци палци и увек ми заглавува коа стиснам на офлајн, значи не ни стигнувам јас до лоадинг... Значи испробано се, блокирани .exe фајлови да немаат пристап до Интернет и секогаш, секогаш коа кликнам на офлајн на social club не се случува ништо... Има ли некое чаре???
Ништо друже, треба да си трпелив и да чекаш да излезе нов крак.Да, точно е, имам 64 битна, али пак пробав и со тоа и пак не успеваше...
После волку нервози, сигурен сум дека да имав доволно финансии да одвојувам за "глупости", би ги дал за некoлку игри годишно
Веројатно имаш 64 битна 7мица.
Треба да ја пуштиш во Compatability mode за Win XP SP3, ама тогаш мислам дека не го лоадира Social Club и си врти во место на лоадинг. Бар јас така заклучив, зашто вчера пробав со повеќе кракови и методи и ништо не ми успеа.![]()
Ја инсталирав, ја кракнав, ја стартував, стиснав ентер за да влезам у менито арно ама нејќе да чуе, лоадинг скринот седи веќе 10 минути.![]()
Друже ти кажав дека пробав секако, вклучувајќи ги и правилата во Firewall. Не сум нов во ова.Блокирајте ги со Firewall MaxPayne3 и PlayMaxPayne3 или изгасете интернет па пробајте да ја пуштите.
Треба вака да ви биде. Бар јас на ваков начин ја пуштам.
Прегледај го приврзокот 44274
За Firewall, ако имате Win 7 идете вака.
Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.
Најдобро е да ја блокирате, да нема излез на интернет играва за да не гасите нонстоп интернет.
Fabiana не ја тропна ?уште никој не заврши ? спојлер, Max is gay.
Theta кракот би требало да работи со сите верзииНишто друже, треба да си трпелив и да чекаш да излезе нов крак.
Уствари, не знам дали Revolt верзијата работи добро, неа ја има на bitgamer и сите се фалат - мене ме мрзи да пробувам.![]()
Исти курац е и тој крак, исти фајлови - го пробав.Theta кракот би требало да работи со сите верзии
Max.Payne.3.v1.0.0.17.multi8.cracked.READ.NFO-THETA
Ја играв со revolt без ни еден проблем.