Max Payne 3

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
za site sto imate problem so nisanot....i ako veke ste igrale kec i dvojka ke znaete deka vo opcii barem na kecot i dvojkata nisanot imas 30 opcii kakov sakas da ti bide :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Предобра игра, многу кратка.Повеќето од играта се cutsceneови, затоа и е толкава играта,letalone multiplayer.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Ја инсталирав, ја кракнав, ја стартував, стиснав ентер за да влезам у менито арно ама нејќе да чуе, лоадинг скринот седи веќе 10 минути. :confused:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Добро, аман од оваа е*ана игра, милион торенти симнав, 100 гигабајти потрошив, Блек Бокс, Релоадед, курци палци и увек ми заглавува коа стиснам на офлајн, значи не ни стигнувам јас до лоадинг... Значи испробано се, блокирани .exe фајлови да немаат пристап до Интернет и секогаш, секогаш коа кликнам на офлајн на social club не се случува ништо... Има ли некое чаре???

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро, аман од оваа е*ана игра, милион торенти симнав, 100 гигабајти потрошив, Блек Бокс, Релоадед, курци палци и увек ми заглавува коа стиснам на офлајн, значи не ни стигнувам јас до лоадинг... Значи испробано се, блокирани .exe фајлови да немаат пристап до Интернет и секогаш, секогаш коа кликнам на офлајн на social club не се случува ништо... Има ли некое чаре???
Веројатно имаш 64 битна 7мица.

Треба да ја пуштиш во Compatability mode за Win XP SP3, ама тогаш мислам дека не го лоадира Social Club и си врти во место на лоадинг. Бар јас така заклучив, зашто вчера пробав со повеќе кракови и методи и ништо не ми успеа. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Да, точно е, имам 64 битна, али пак пробав и со тоа и пак не успеваше...
После волку нервози, сигурен сум дека да имав доволно финансии да одвојувам за "глупости", би ги дал за некoлку игри годишно

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да, точно е, имам 64 битна, али пак пробав и со тоа и пак не успеваше...
После волку нервози, сигурен сум дека да имав доволно финансии да одвојувам за "глупости", би ги дал за некoлку игри годишно
Ништо друже, треба да си трпелив и да чекаш да излезе нов крак.
Уствари, не знам дали Revolt верзијата работи добро, неа ја има на bitgamer и сите се фалат - мене ме мрзи да пробувам. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Веројатно имаш 64 битна 7мица.

Треба да ја пуштиш во Compatability mode за Win XP SP3, ама тогаш мислам дека не го лоадира Social Club и си врти во место на лоадинг. Бар јас така заклучив, зашто вчера пробав со повеќе кракови и методи и ништо не ми успеа. :)
Ја инсталирав, ја кракнав, ја стартував, стиснав ентер за да влезам у менито арно ама нејќе да чуе, лоадинг скринот седи веќе 10 минути. :confused:

Блокирајте ги со Firewall MaxPayne3 и PlayMaxPayne3 или изгасете интернет па пробајте да ја пуштите.
Треба вака да ви биде. Бар јас на ваков начин ја пуштам.
MP3.jpg

За Firewall, ако имате Win 7 идете вака.
Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.

Најдобро е да ја блокирате, да нема излез на интернет играва за да не гасите нонстоп интернет.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Блокирајте ги со Firewall MaxPayne3 и PlayMaxPayne3 или изгасете интернет па пробајте да ја пуштите.
Треба вака да ви биде. Бар јас на ваков начин ја пуштам.
Прегледај го приврзокот 44274

За Firewall, ако имате Win 7 идете вака.
Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.

Најдобро е да ја блокирате, да нема излез на интернет играва за да не гасите нонстоп интернет.
Друже ти кажав дека пробав секако, вклучувајќи ги и правилата во Firewall. Не сум нов во ова. :)

Проблемот е нешто до иницијалната инсталација без Rockstar Social Club, во играта не се појавува и не можам да ја лоадирам. Ме мрзи сега да се заебавам толку со играва, ваљда Reloaded можат боље крак без копирање од други групи, вака само на живци почнуваат да ми идат бидејќи ништо не прават веќе, само копираат. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ништо друже, треба да си трпелив и да чекаш да излезе нов крак.
Уствари, не знам дали Revolt верзијата работи добро, неа ја има на bitgamer и сите се фалат - мене ме мрзи да пробувам. :)
Theta кракот би требало да работи со сите верзии

Max.Payne.3.v1.0.0.17.multi8.cracked.READ.NFO-THETA

Ја играв со revolt без ни еден проблем.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Theta кракот би требало да работи со сите верзии

Max.Payne.3.v1.0.0.17.multi8.cracked.READ.NFO-THETA

Ја играв со revolt без ни еден проблем.
Исти курац е и тој крак, исти фајлови - го пробав. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Jaс ни акаунт праев, ни firewall, ништо.. се инсталира, disable на интернетот, ентер, и играв.
На ултра и тоа. Вечер ќе и седнам повеќе. Мада ми се виде лесна на медиум..

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Не мора на офлајн за social club? Зошто? Ја палиш играта, ти се појавува некој апдејт, одбиваш на cancel и потоа ти се појавува горе social club, притискаш хоум, sign up, ставаш ник, емаил и пасворд и потоа внесеш, ставиш на auto sign in, и при секое палење ќе те логира автоматски на social club. Јас воопшто не гасам интернет.
Ај некој ако најде како се менува нишанот, плиз, инаку ќе се откажам, а немам што да играм, ја пројдов sniper elite v2 2-3 пати.;)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.746
Играва испадна 10 пати боље од што очекуев,, сите 26 гига дефинитивно вредеа. Обожавам филмски игри, некому може ке го нервираат долгите сцени но мене ми одговараше повеке да се задлабочам во играта. Брао за рокстар.. сега на ред е ГТА 5.

Туку,.. мултиплеер може да се игра?

Kajgana Shop

На врв Bottom