Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Ма не симињам 28 гига па што сака нека е у пм...

Max Payne 3 - [RELOADED] ја пуштив од на замунда и заебават ептем со 25 кб/с ојт :mad:

ја симнав.колку толку R* го усовршиле тоа за графика што е,немора више -nomemrestrict за да се појача графиката.

MaxPayne3-2012-06-02-10-58-43-51i19.jpg

MaxPayne3-2012-06-02-10-58-48-3915m.jpg

Макс Пејнов 26 гигз.. :rolleyes:

Долго ја очекував ама проблемот е што споро симиња нема доволно сидери... ај до утре ваљда ке се симне за да ја сефтосам. Чекам први впечатоци за оние кој моментално ја играат :)

Max.Payne.3-Black.Box - 10.21 GB

Далеку подобра download опција од retail release-от (y)

Единствено е намалена резолуцијата на видеата, од 1080p на 720p, така да тие што немаат Full HD монитор или доволно јака графичка карта за да ја играат играва на висока резолуција - ова е тоа што им треба.

Btw, големината после распакување е 22.4 GB.

A оптимизирана е, или како ГТА е направена? 15 пача да чекаме.

Изненадувачки оптимизирана.

Ја симнав 26 гига, али нешто ме зеза, сега ја симињам blackbox од 10гига па ќе ја видам таа инаку еве гемплеј сега го ставив на youtube

Ја симнав Max Payne 3 P2P, ја заебав првата инсталација па ќе пробам сеа пак, до вечер ваљда ќе успеам да ја пуштам. :D

Со брзинава што ми се симува, кај и да е, за недела дена ќе пишам и ја импресии од играва. -.-

И јас исто, на 80% е застаната и кај да е за 10-дена ќе се симнит.. :mad:

Леееј ама плачете за Max Payne и слабите брзини еи!

Ајде, кога ќе имам инвајт ќе ви дадам за bitgamer, да си симињате со максимум ко луѓе.

Јас мојата три дена ја спуштам, до 22 % е. :(
Еве гледам сега крена малку брзина, оди со 400-500 KB/s.

Ајде, кога ќе имам инвајт ќе ви дадам за bitgamer, да си симињате со максимум ко луѓе.

А оттаму со колкава брзина отприлика се спушта?

ja poise seedam nego li so siminjam hahaha :) 27 % :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom