Max Payne 3

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
abe napraiv se mi bara activation code accountot na social club i chare?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
i posle cel den neuspeav social clubot da go pominam i ne uspeav da ti ebam i registracija i se....

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Од кога ја инсталирав играва од Blackbox верзијата почна компјутерот да ми се рестартира на секој 15 минути со Bluescreen error..на некој друг му се случува ова и некој да не има решение ?:confused:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
ja napraiv reloaded igrav cela vecer denes pustam....license corupt u pm da ide.....

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
a na kolku jak komjuter ja igrate igrava kolku sto citav bara epte jak za na najjako da se igra

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Од кога ја инсталирав играва од Blackbox верзијата почна компјутерот да ми се рестартира на секој 15 минути со Bluescreen error..на некој друг му се случува ова и некој да не има решение ?:confused:
Со оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:24 ---
Играва испадна 10 пати боље од што очекуев,, сите 26 гига дефинитивно вредеа. Обожавам филмски игри, некому може ке го нервираат долгите сцени но мене ми одговараше повеке да се задлабочам во играта. Брао за рокстар.. сега на ред е ГТА 5.

Туку,.. мултиплеер може да се игра?

Лајк за ова.
И мене премногу ме бендиса тоа што играва е повеќето филм.
Онака убаво во приказната да се внесеш :)

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Со оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:24 ---
Епа и мојот избор беше БлекБокс и го добив ова

после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото :(

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото :(
Направи исклучок во антивирусот за папките во кои си ја симнал и снимил играта, па симни го од ново само кракот и ископирај го фајлот.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Зошто ми бара активациски код ? Или погрешно пробуем да ја уклучим играва ?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Накратко, моето досегашно искуство со играва:

Ако знае некој чаре нека помага. Со Reloaded верзијата инсталацијата беше океј, али нејќеше да го лоадира менито, loading си стоеше... Ова погоре се дешава со Blackbox.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
:pos:

Јас ја пуштив инталацијата, пуштив 30 Rock додека чекам и сум заспал. По некое време и овој заспал, сабајле го пуштам, почекав 5 минути и играв.
Многу епик ми е кога скока, паѓа и моеш цел круг по земја да се вртиш и пукаш. Ама премногу филм е, ми се допадна еве Alan Wake, ама оваа ја пуштам за да пукам.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Слична е на 1 и 2 ( у нео ноир стил) или да не се мачам да ја симињам?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Искочи апдејт + крак од Theta, перфектно работи, да знаете сите кои имавте проблеми!

Kajgana Shop

На врв Bottom