Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
abe napraiv se mi bara activation code accountot na social club i chare?

i posle cel den neuspeav social clubot da go pominam i ne uspeav da ti ebam i registracija i se....

Од кога ја инсталирав играва од Blackbox верзијата почна компјутерот да ми се рестартира на секој 15 минути со Bluescreen error..на некој друг му се случува ова и некој да не има решение ?:confused:

ja napraiv reloaded igrav cela vecer denes pustam....license corupt u pm da ide.....

a na kolku jak komjuter ja igrate igrava kolku sto citav bara epte jak za na najjako da se igra

Од кога ја инсталирав играва од Blackbox верзијата почна компјутерот да ми се рестартира на секој 15 минути со Bluescreen error..на некој друг му се случува ова и некој да не има решение ?:confused:

Со оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:24 ---
Играва испадна 10 пати боље од што очекуев,, сите 26 гига дефинитивно вредеа. Обожавам филмски игри, некому може ке го нервираат долгите сцени но мене ми одговараше повеке да се задлабочам во играта. Брао за рокстар.. сега на ред е ГТА 5.

Туку,.. мултиплеер може да се игра?

images

Лајк за ова.
И мене премногу ме бендиса тоа што играва е повеќето филм.
Онака убаво во приказната да се внесеш :)

Со оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:24 ---

Епа и мојот избор беше БлекБокс и го добив ова

после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото :(

после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото :(

Направи исклучок во антивирусот за папките во кои си ја симнал и снимил играта, па симни го од ново само кракот и ископирај го фајлот.

Зошто ми бара активациски код ? Или погрешно пробуем да ја уклучим играва ?

Накратко, моето досегашно искуство со играва:

1567swl.jpg

29at9ae.jpg

qwy1k3.jpg

24473m0.jpg

x5s5r6.jpg

tumblr_m52q2fTB4H1rn1bac.png

Ако знае некој чаре нека помага. Со Reloaded верзијата инсталацијата беше океј, али нејќеше да го лоадира менито, loading си стоеше... Ова погоре се дешава со Blackbox.

:pos:

Јас ја пуштив инталацијата, пуштив 30 Rock додека чекам и сум заспал. По некое време и овој заспал, сабајле го пуштам, почекав 5 минути и играв.
Многу епик ми е кога скока, паѓа и моеш цел круг по земја да се вртиш и пукаш. Ама премногу филм е, ми се допадна еве Alan Wake, ама оваа ја пуштам за да пукам.

Слична е на 1 и 2 ( у нео ноир стил) или да не се мачам да ја симињам?

Искочи апдејт + крак од Theta, перфектно работи, да знаете сите кои имавте проблеми!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom