Nema veza, fantasticno optimizirana e igrata, pogolemo pobaruvanje imaat nekoi igri od 2010ta.a na kolku jak komjuter ja igrate igrava kolku sto citav bara epte jak za na najjako da se igra
intel dual core 3.0 ghz; nvidia geforce 9400 gt 512mb ; 2gb ram ddr2Nema veza, fantasticno optimizirana e igrata, pogolemo pobaruvanje imaat nekoi igri od 2010ta.
Pisi na sto sakas da ja vozis.
Со оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.Од кога ја инсталирав играва од Blackbox верзијата почна компјутерот да ми се рестартира на секој 15 минути со Bluescreen error..на некој друг му се случува ова и некој да не има решение ?![]()
Лајк за ова.Играва испадна 10 пати боље од што очекуев,, сите 26 гига дефинитивно вредеа. Обожавам филмски игри, некому може ке го нервираат долгите сцени но мене ми одговараше повеке да се задлабочам во играта. Брао за рокстар.. сега на ред е ГТА 5.
Туку,.. мултиплеер може да се игра?
![]()
Епа и мојот избор беше БлекБокс и го добив оваСо оглед на тоа колку заебанции има во играва дур да се инсталира/кракува од БлекБокс верзијата е најдобра (инсталираш и играш). Јас таа моментално ја играм и ниеднаш тој блу скрин ми се нема појавено. Иначе до 6ти чаптер сум и до сега немаше никакви багови и ерори.
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:24 ---
после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото
Направи исклучок во антивирусот за папките во кои си ја симнал и снимил играта, па симни го од ново само кракот и ископирај го фајлот.после тоа инсталирав друга верзија и пак ми излегува истото![]()