-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Со двете верзии?Искочи апдејт + крак од Theta, перфектно работи, да знаете сите кои имавте проблеми!
Со двете верзии?Искочи апдејт + крак од Theta, перфектно работи, да знаете сите кои имавте проблеми!
Со све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.Со двете верзии?
Да знам директ од прва што да симнам што да инсталирамСо све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.
Само треба да ја имаш апдејтирано играта значи, тоа апдејтот од кракот на Reloaded за да го пуштиш овој апдејт после тоа, пишува во упатството.
Симни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.Да знам директ од прва што да симнам што да инсталирам![]()
Еднаш и јас да начекам нешто на готовоСимни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.
ПОЗЗЗЗ![]()
фала ти друже господ здравје да ти дадеИскочи апдејт + крак од Theta, перфектно работи, да знаете сите кои имавте проблеми!
Ќе му дадам здравје, не е проблемфала ти друже господ здравје да ти даде![]()
Слична е. Не се толку темни боите како во кецот или двојката, но сепак ова е Сао Паоло, не Њу Јорк.Слична е на 1 и 2 ( у нео ноир стил) или да не се мачам да ја симињам?
Зимата темна е, а?ne e zima radi toa ne e temna...ali imas eden chapter taman zimski....
Мац, значи прво инстал на релоадед, апдејт на таа 1.0.0.17 верзијата и после со Тетата треба да иде до 1.0.0.22... А треба ли да ги прекопирам dlc-то од релоадед, кракот и тоа со профилите за social club?Симни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.
dobro drugar nokj e temno a preku den e svetlo....pameten si znamЗимата темна е, а?
1 и 2 се „темни“ затоа што 95% од дејствието се одвива навечер, а не затоа што е зима!
Еднаш симнав БлекБокс верзија на игра и никад веке, влези во компјутерот преку safe mode и напрај restore.Добро момци само ја го имам проблемот со BSOD ( Blue Screen of Death) после инсталирање на Blackbox верзијата...скроз ми го сјеба компјутерот и ми се рестартира на секој 15 минути...некој има решение ?