Max Payne 3

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Со двете верзии?
Со све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.

Само треба да ја имаш апдејтирано играта значи, тоа апдејтот од кракот на Reloaded за да го пуштиш овој апдејт после тоа, пишува во упатството.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Со све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.

Само треба да ја имаш апдејтирано играта значи, тоа апдејтот од кракот на Reloaded за да го пуштиш овој апдејт после тоа, пишува во упатството.
Да знам директ од прва што да симнам што да инсталирам :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Слична е на 1 и 2 ( у нео ноир стил) или да не се мачам да ја симињам?
Слична е. Не се толку темни боите како во кецот или двојката, но сепак ова е Сао Паоло, не Њу Јорк.

Ако ти се допаѓаа приказните на претходните, дефинитивно треба да ја симниш и оваа.

H

-HRO

Гостин
Одлична, поздрав до Рокстар!
Којзнае што ќе биде со ГТА 5...едвај чекам.
И оптимизацијата на Макс Пејн да ја пофалам!

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
ne e zima radi toa ne e temna...ali imas eden chapter taman zimski....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
ne e zima radi toa ne e temna...ali imas eden chapter taman zimski....
Зимата темна е, а?(y)

1 и 2 се „темни“ затоа што 95% од дејствието се одвива навечер, а не затоа што е зима!

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Симни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.
Мац, значи прво инстал на релоадед, апдејт на таа 1.0.0.17 верзијата и после со Тетата треба да иде до 1.0.0.22... А треба ли да ги прекопирам dlc-то од релоадед, кракот и тоа со профилите за social club?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Зимата темна е, а?(y)

1 и 2 се „темни“ затоа што 95% од дејствието се одвива навечер, а не затоа што е зима!
dobro drugar nokj e temno a preku den e svetlo....pameten si znam

ali sporedi zimska nokj so sneg od letna vecer.....pa praj muabet togas...

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Добро момци само ја го имам проблемот со BSOD ( Blue Screen of Death) после инсталирање на Blackbox верзијата...скроз ми го сјеба компјутерот и ми се рестартира на секој 15 минути...некој има решение ?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.583
Поени од реакции
6.727
Добро момци само ја го имам проблемот со BSOD ( Blue Screen of Death) после инсталирање на Blackbox верзијата...скроз ми го сјеба компјутерот и ми се рестартира на секој 15 минути...некој има решение ?
Еднаш симнав БлекБокс верзија на игра и никад веке, влези во компјутерот преку safe mode и напрај restore.

Kajgana Shop

На врв Bottom