Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ти, Чарли ^, и уште 2-3 со вас повеќе се замарате со навивачите на Арсенал и нивната реакција, отколку они што се замараат за вашата титула во ЛШ. Еве, мене искрено кур ме боли што сте освоиле, само сите постови што се во врска со челзи а не се поврзани со ПЛ пишувајте си ги во фан клубот. Што е многу е многу. ;)
Конечно некој да им го плесне во лице :)
--- надополнето: 23 мај 2012 во 21:23 ---

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не знам што толку се замарате со тоа, мене ми е најдобро кога не ‘свршувам‘ прв.

F

fantomX

Гостин
Арсенал ако е најкреативен, ја Дрогба сум.

Штедлив да, економичен да, ко штедилница. Шо има креативно во штедилница? Да имаа креативност, ќе беа ко банка, ама немаат и не се.
--- надополнето: 23 мај 2012 во 21:32 ---
Не знам што толку се замарате со тоа, мене ми е најдобро кога не ‘свршувам‘ прв.
Лоша паралела, трката е кој прв до момата. Освен ако не зборуваш за “направи сам“-технологија... :eek:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Еве ја целосната табела за Премиер Лига од 1992ра до 2012та..

tabela 2.png

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се гледа кој има најдобра одбрана:cuc:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Кога постирате нешо бар една (неморат 2-3 ,една !) страна назад проверите дали е постирано истото...
--- надополнето: 23 мај 2012 во 21:52 ---
Иначе кога сме веќе кај Челзи вс Арсенал(да ги остави Мен Ју настрана) , само едно ќе спомнам, двете екипи имаа златни генерации во минатата деценија ,едната ја создаде Венгер а другата Абрамович.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Порано немаше статија дека можел и Роналдо да го купи ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
И Компани мислам. Мада небитен е муабетов, не можеш одеднаш сите да ги имаш.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
И Компани мислам. Мада небитен е муабетов, не можеш одеднаш сите да ги имаш.
Роналдо не го зема бидејќи цената му беше превисока за стандардите на Арсенал а неможеш да знаеш како 17 годишен ќе се развие, јебига утка му е тоа си има признаено.
Ибра и Јаја Туре биле на проба.
Јаја Туре неможел да добие дозвола и не сакал да чека уште некој период во Беверн (кој водено на времето беше тим во кој некои играчи за кои беше заинтересиран Венгер се калеа по доаѓањето од Африка) за да добие ворк пермит и отиде у Украина.

За Ибра има пишано во книгата, нешто се накурчил бидејќи не очекувал дека само на триал ќе биде викнат такви некои глупости...

Мене искрено уопште не ми е криво за носот грд, ама за Туре, Дрогба па ајде и Роналдо да.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Роналдо не го зема бидејќи цената му беше превисока за стандардите на Арсенал а неможеш да знаеш како 17 годишен ќе се развие, јебига утка му е тоа си има признаено.
Ибра и Јаја Туре биле на проба.
Јаја Туре неможел да добие дозвола и не сакал да чека уште некој период во Беверн (кој водено на времето беше тим во кој некои играчи за кои беше заинтересиран Венгер се калеа по доаѓањето од Африка) за да добие ворк пермит и отиде у Украина.

За Ибра има пишано во книгата, нешто се накурчил бидејќи не очекувал дека само на триал ќе биде викнат такви некои глупости...

Мене искрено уопште не ми е криво за носот грд, ама за Туре, Дрогба па ајде и Роналдо да.
Аааууу ова многу лошо го кажа бе брат,дали ти тоа пре би ги земал Дрогба или Туре него Роналдо? Искрено,не играат исти позиции,можеби Туре е најдобар ДМ во лига али ипак Роналдо ти е универзалка напаѓач,класа,кај сакаш стаи го рачунај имаш 1 гол:))
Ако не шитна за Реалците,уште не давам да ми го омаловажуваат Кики:icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ако не шитна за Реалците,уште не давам да ми го омаловажуваат Кики:icon_lol:
Си одговори сам
У глобала не сакам такви играчи, не зборев само за фудбалските квалитети ако беше така и Ибра ќе требаше да го ставам у листата.

Дрогба дојде у Челзи и си остана скоро до крај на кариера, Туре да не го избркаа од Барса немаше никогаш да си оди дури и изјави дека пак би се вратил.
Е сеа Роналдо глава ставам дека ако земе ЛШ идна година со Реал ќе оди на друго место, ќе видиш ;)
--- надополнето: 23 мај 2012 во 23:35 ---
Еве му уште една шанса за Дрогба сега. :icon_lol::icon_lol:
Нема ништо смешно во тоа, јас уште сметам дека Дрогба е доволно квалитетен за во ПЛ, и што се однесува до мене радо би го имал како бекап опција (бидејќи како првотимец неможе да ја издржи цела сезона)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Арсенал ако е најкреативен, ја Дрогба сум.

Штедлив да, економичен да, ко штедилница. Шо има креативно во штедилница? Да имаа креативност, ќе беа ко банка, ама немаат и не се.
--- надополнето: 23 мај 2012 во 21:32 ---

Лоша паралела, трката е кој прв до момата. Освен ако не зборуваш за “направи сам“-технологија... :eek:
не сум знаел дека го имаме Дрогба на форумов, ај добредојде:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom