Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
*deki* Зашо си толку разочаран поради освојувањето на ЛШ од страна на Челзи? :pos:
дечко ме боли к***т кој освоил ЛШ, и му кажав вчера на другарти еве и на тебе ќе ти кажам
ако не знаеш да читаш темава е за премиер лига, и не се замарам со mid table teams!!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не бе не се замараат Арсенал со Челзи деновиве :ROFLMAO::ROFLMAO: И изјавава тоа го покажува

Frimpong: " Kada je Chelsea podigao trofej Lige prvaka, to je bio jedan od mojih najgori dana u životu" .
Arsenal's starlet Emmanuel Frimpong se potajno nadao da ce Arsenal biti taj klub iz Londona koji ce prvi prvi podići trofej Lige prvaka, međutim to se nije desilo .

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не бе не се замараат Арсенал со Челзи деновиве :ROFLMAO::ROFLMAO: И изјавава тоа го покажува

Frimpong: " Kada je Chelsea podigao trofej Lige prvaka, to je bio jedan od mojih najgori dana u životu" .
Arsenal's starlet Emmanuel Frimpong se potajno nadao da ce Arsenal biti taj klub iz Londona koji ce prvi prvi podići trofej Lige prvaka, međutim to se nije desilo .
Ти, Чарли ^, и уште 2-3 со вас повеќе се замарате со навивачите на Арсенал и нивната реакција, отколку они што се замараат за вашата титула во ЛШ. Еве, мене искрено кур ме боли што сте освоиле, само сите постови што се во врска со челзи а не се поврзани со ПЛ пишувајте си ги во фан клубот. Што е многу е многу. ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
И ко ќе ми текни дека ЕДЕН чоек, е виновен за сите бодови на Јунајтед, ми иди да заплачам. Можи ни е противник, али Сер Алекс...:cuc: :cuc: :cuc:

Величина. Фудбалски Бог. Легенда. Не чекам да си оди за да го напишам ова, оти за такви луѓе, ВРЕДИ !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
И ко ќе ми текни дека ЕДЕН чоек, е виновен за сите бодови на Јунајтед, ми иди да заплачам. Можи ни е противник, али Сер Алекс...:cuc: :cuc: :cuc:

Величина. Фудбалски Бог. Легенда. Не чекам да си оди за да го напишам ова, оти за такви луѓе, ВРЕДИ !
Не е само тој, Манчестер бил моќен во лигата и со Базби, и во предвоениот период.....таму кај седумдесетите не фатила некоја криза ко Ливерпул :р

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не е само тој, Манчестер бил моќен во лигата и со Базби, и во предвоениот период.....таму кај седумдесетите не фатила некоја криза ко Ливерпул :р
Зборвам конкретно, од постоењето на Премиер Лигата, како таква.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ивен ворс :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Не е само тој, Манчестер бил моќен во лигата и со Базби, и во предвоениот период.....таму кај седумдесетите не фатила некоја криза ко Ливерпул
Среќа,пола од денешниве навивачи не биле родени,да се деси сеа тоа,рачунајте форумов нема да може да се крене со години:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Зборвам конкретно, од постоењето на Премиер Лигата, како таква.
Еј сори, не обрнав внимание, мислев табелава е од почетокот, сосе премиершип.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom