Веруваш во user score на Metacritic? Каде што луѓе даваат оценка 0 или 1... Каде е објективноста тука? Некој копиљ се изнервирал пошто не можел да се уклучи на серверот во моментот кога завршил со инсталација на играт и одма бап 1. Некој друг па уопште ја нема играно играта, не ја ни купил, па ја хејта пошто е само онлајн и не може да се кракне на денот кога е искочена. Бап 0!Не дека ја хејтам играва (ги немам играно ниту кецот ниту двојката), ама мене ми се подоверливи user reviews. Then again: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
![]()
BRAVOВеруваш во user score на Metacritic? Каде што луѓе даваат оценка 0 или 1... Каде е објективноста тука? Некој копиљ се изнервирал пошто не можел да се уклучи на серверот во моментот кога завршил со инсталација на играт и одма бап 1. Некој друг па уопште ја нема играно играта, не ја ни купил, па ја хејта пошто е само онлајн и не може да се кракне на денот кога е искочена. Бап 0!
Pa brat tvojata krntija od kompjuter ako nema moznost da raboti za Blackops togas ti imas problemi tuka.pozdrav
Играј прво двојката ( Diablo 2 + Lord of Destruction ) ало ! Нема воопшто да зажалишПрво имав желба да ја купим играва али заш никад не сум ја играл Диабло а се крена толкава фама решив да почекам од коментарите и оценките на тие што веќе ја играат. Само поради фактот дека сингл плејер мора да се игра онлајн а ја иам прилично големи проблеми со интернетот а гледам дека има проблеми и со серверите ради тоа решив да не ја купувам. Ќе чекам кракувана верзија со можност офлајн да се игра, ако не, ќе си ја играм Прототајп 2 летово а може и Макс Пејн да ја фатим или Ресидент Евил![]()