Не,не,баш сите квестови ги читав и тоа што го збореа,бтв за 14 гејминг часа ја свртев ако те интересира.za kolku vreme, ,da ne si i ti od onie samo sto ja pretrcuvaat mapata ne uzivaat vo igrata
Pa brat tvojata krntija od kompjuter ako nema moznost da raboti za Blackops togas ti imas problemi tuka.А ти ја сметаш Black Ops за најдобра игра.
![]()
Играва вреди секој денар.Читам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?
Review #1
Review #2
Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?
Тие се само заради серверите шо пајѓаа, ништо друго. Ако сакаш овде имаш убаво напишани reviewsЧитам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?
Review #1
Review #2
Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?
Не дека ја хејтам играва (ги немам играно ниту кецот ниту двојката), ама мене ми се подоверливи user reviews. Then again: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviewsТие се само заради серверите шо пајѓаа, ништо друго. Ако сакаш овде имаш убаво напишани reviews