Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ве молам ако има некој Guest pass нека прати во порака да ја пробам играва шо чудо е. Фала однапред

Не дека ја хејтам играва (ги немам играно ниту кецот ниту двојката), ама мене ми се подоверливи user reviews. Then again: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews

:(

Веруваш во user score на Metacritic? Каде што луѓе даваат оценка 0 или 1... Каде е објективноста тука? Некој копиљ се изнервирал пошто не можел да се уклучи на серверот во моментот кога завршил со инсталација на играт и одма бап 1. Некој друг па уопште ја нема играно играта, не ја ни купил, па ја хејта пошто е само онлајн и не може да се кракне на денот кога е искочена. Бап 0!

Веруваш во user score на Metacritic? Каде што луѓе даваат оценка 0 или 1... Каде е објективноста тука? Некој копиљ се изнервирал пошто не можел да се уклучи на серверот во моментот кога завршил со инсталација на играт и одма бап 1. Некој друг па уопште ја нема играно играта, не ја ни купил, па ја хејта пошто е само онлајн и не може да се кракне на денот кога е искочена. Бап 0!
BRAVO

Пробав на Guest Pass, нали до кај што може , т.е крај на Act 1 и ми се чини интересно. Морам да признаам дека ми требаше едно 10тина минути да се навикнам да не пиздам на lock-on камера, неам 6-7 години играно гејм со таква камера, ама страшно заразно ми делува.
Башка коа ќе отворат auction house-от и ко ќе се разигра PVP, интересно ми се чини.

Планирам да ја земам за околу 2 недели.

leoric ne e kraj na act 1 pocetok e

Јас утре ќе ја земам ја поминав на стартер со сите класи освен вич доктор и ќе продолжам да играм со барбериан најинтересно ми делува :D

серверов уште е паднат така?

Прво имав желба да ја купим играва али заш никад не сум ја играл Диабло а се крена толкава фама решив да почекам од коментарите и оценките на тие што веќе ја играат. Само поради фактот дека сингл плејер мора да се игра онлајн а ја иам прилично големи проблеми со интернетот а гледам дека има проблеми и со серверите ради тоа решив да не ја купувам. Ќе чекам кракувана верзија со можност офлајн да се игра, ако не, ќе си ја играм Прототајп 2 летово а може и Макс Пејн да ја фатим или Ресидент Евил :X3:

Прво имав желба да ја купим играва али заш никад не сум ја играл Диабло а се крена толкава фама решив да почекам од коментарите и оценките на тие што веќе ја играат. Само поради фактот дека сингл плејер мора да се игра онлајн а ја иам прилично големи проблеми со интернетот а гледам дека има проблеми и со серверите ради тоа решив да не ја купувам. Ќе чекам кракувана верзија со можност офлајн да се игра, ако не, ќе си ја играм Прототајп 2 летово а може и Макс Пејн да ја фатим или Ресидент Евил :X3:
Играј прво двојката ( Diablo 2 + Lord of Destruction ) ало ! Нема воопшто да зажалиш:)
Веруј ми, нема да ти смета ''лошата'' графика, а у принцип не е ни лоша според мене, дај и шанса ( каква макспејн каква резидент ивл, дис ис да шит фор ју ), кога ќе дојдеш пред Андариел ( првата кралица ) ќе се навлечеш ко на кока, ја сеуште ја играм играта и никад, буквално никад нема да ми скурчи без разлика што излезе и 3кава која планирам да ја земам али ќе почека малку ( а може и замунда ќе заврши работа ).

п.с. За да убрзаш малку, земи си едитор стриктно само за пари, за да се коцкаш во град и да направиш асални ајтеми. Таман ќе видиш што е сврхата пред да ја почнеш 3ката.

Стајте се на амерички сервер ако не ви се чека, и почнете од 0 со нов херој.

original.jpg

Ако се веќе толкави курнази и решиле цела игра да биде онлајн (од познати ММО причини и правење пари), тогаш нека вложат во серверите за да можат муштериите кои платиле пари да играат како луѓе.

Да, грешки се случуваат, ама со бетата сигурно добија претстава за ова, плус и WoW ја менаџираат веќе 10 години скоро.

Така да нека јадат хејт, тотално заслужен е.

ja iam instalirano na dva kompjuteri i kako toa na edniot gi iam karakterite koa ke se logiram a na drugiot gi neam...a mozam i od dvata vo isto vreme da igram....so razlicni karakteri

Ќе оде ли бе на тостерот : GeForce 8400 GS , 2 GB RAM , Pentium D Cpu 2.80 GHZ 2.80 GHZ и дали ќе има пиратски сервери или крак ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom