- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Го има кај мене во теретанаStefanvil,
Сите ги имаат во понуда, на сајт и сл. НО каде вистински го има??? Се соменвам дека во моментов го има во продажба во МК.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има кај мене во теретанаStefanvil,
Сите ги имаат во понуда, на сајт и сл. НО каде вистински го има??? Се соменвам дека во моментов го има во продажба во МК.
![]()
И
![]()
и омега 3,и шумеќи таблети..што мислите ? за мускулна маса,чиста...?
Да не знае некој како работи 15% попустов во Калифит?
Треба да земеш нешто над 1500 денари од КАЛИВИТА,и така добиваш 15% попуст во калифит,а 30% во каливита
Само овој начин ли е и дали постои некој друг?Оти не ми треба ништо да зимам од каливита за да ми дадат попуст во калифит,а побитно ми е во калифит оти обично по 6-7000ден. правам сметка па ќе ми се исплати бааѓи со 15% попуст,ако е само тој начин стварно смотано направиле..а онаму рекламираат на сајтот нивни божем кузнае што е..![]()
Кое е тоа Амино 5600 и кај би можел да го најдам и колку чини? И ме интересира мислење за гејнерот Мутант што мислите и да ми препорачате некој друг и некоја комбинација со за со него.. пр : Gejner+Amino+Creatin..vitamini i omega3?
Ако зимаш гејнер,имаш креатин во него,немаш потреба од додатно...
Дали се ефективни топачите на масти ? Контретно течен Л-Карнатин