Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
image_27574_450_white.jpg

И

76873a50ce8e6fd85de060c10efdb9d9.jpg

и омега 3,и шумеќи таблети..што мислите ? за мускулна маса,чиста...?

image_27574_450_white.jpg

И

76873a50ce8e6fd85de060c10efdb9d9.jpg

и омега 3,и шумеќи таблети..што мислите ? за мускулна маса,чиста...?

Абе топ, двете се суплементи за чиста мускулна маса и ќе имаш резултати, ама ти зависи тука и диетата .
Да не испадне да земаш суплемент со 93% чист протеин а пак нечиста маса од лебови и макарони :)

Има посебна тема за исхрана, мислењата ќе бидат избришани.
Продолжете ја дискусијата во соодветната тема, и ќе ви биде одговорено.

Да не знае некој како работи 15% попустов во Калифит?

Да не знае некој како работи 15% попустов во Калифит?

Треба да земеш нешто над 1500 денари од КАЛИВИТА,и така добиваш 15% попуст во калифит,а 30% во каливита

Кое е тоа Амино 5600 и кај би можел да го најдам и колку чини? И ме интересира мислење за гејнерот Мутант што мислите и да ми препорачате некој друг и некоја комбинација со за со него.. пр : Gejner+Amino+Creatin..vitamini i omega3?

Која добра странска продавница за суплементи врши испорачка до Македонија?
Гледам на bodybuilding.com ја нема Македонија на shipping листата.

Треба да земеш нешто над 1500 денари од КАЛИВИТА,и така добиваш 15% попуст во калифит,а 30% во каливита

Само овој начин ли е и дали постои некој друг?Оти не ми треба ништо да зимам од каливита за да ми дадат попуст во калифит,а побитно ми е во калифит оти обично по 6-7000ден. правам сметка па ќе ми се исплати бааѓи со 15% попуст,ако е само тој начин стварно смотано направиле..а онаму рекламираат на сајтот нивни божем кузнае што е.. :tapp:

Само овој начин ли е и дали постои некој друг?Оти не ми треба ништо да зимам од каливита за да ми дадат попуст во калифит,а побитно ми е во калифит оти обично по 6-7000ден. правам сметка па ќе ми се исплати бааѓи со 15% попуст,ако е само тој начин стварно смотано направиле..а онаму рекламираат на сајтот нивни божем кузнае што е.. :tapp:

И јас се залетав,и им пишав порака на фацебоок,тоа ми го кажаа...заебано,ама намерно тоа,никој не им купува од тоа каливита...
--- надополнето: 20 мај 2012 во 17:43 ---
Кое е тоа Амино 5600 и кај би можел да го најдам и колку чини? И ме интересира мислење за гејнерот Мутант што мислите и да ми препорачате некој друг и некоја комбинација со за со него.. пр : Gejner+Amino+Creatin..vitamini i omega3?

Ако зимаш гејнер,имаш креатин во него,немаш потреба од додатно...

Дали се ефективни топачите на масти ? Контретно течен Л-Карнатин

Дали се ефективни топачите на масти ? Контретно течен Л-Карнатин

На прво место исхраната.Кардио тренинг.. после топачите.. јас на твое место би направил добра исхрана со изброени калории,протеини.. и ако сакаш да зачуваш што повеќе мускул некое протеинче ма да и немора ако во исхраната имаш доволно ...

Дали се ефективни никој неможе да ти каже пошто ако јадеш повеќе калории немаш фајде од топач..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom