Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
А Мутантот нема што да ги фалам. Ќе мора да пробаш и станеш еден од многуте задоволни нивни корисници.
А за Labrada, единсвената причина зашто го донесов во МК е загарантирно високиот квалитет.

според твое мислење што е подобро мутант масс (6.8кг) или сериоус масс (5.5кг) ? се двоумам оти ги гледам разликите во глутамин , креатин монохидрат и мастите ? ако може мислење..инаку имам 16год и вежбам 1.5год. во теретана сериозно..поздрав!

hHLAX.png

тапа е.

Имам пиено : Horse Power, Animal M-Stak, Razor 5 и Brutal Anadrol.

Верувај дека N.O. Explodoт се издвои од гореспоменатите стимуланси.

Ти викаш тапа е , ја викам за кого како :)

Јас си земав Dymatize Elite protein и креатин за кога сум на диета да не губам мускулна маса и да имам енергија па ќе видиме резултати.

Имам пиено : Horse Power, Animal M-Stak, Razor 5 и Brutal Anadrol.

Верувај дека N.O. Explodoт се издвои од гореспоменатите стимуланси.

Ти викаш тапа е , ја викам за кого како :)
Не е тапа ако си професионален билдер и покрај него зимаш уше милион други суплементи и се спремаш за некој си натпревар.
У спротива, фолна киселина, магнезиум, калциум, фосфор и содиум (итн) не се толку потребни во таа количина (израчунај си со wolfram alpha ќе видиш дека потребните дози за денот ги имаш)

Не е тапа ако си професионален билдер и покрај него зимаш уше милион други суплементи и се спремаш за некој си натпревар.
У спротива, фолна киселина, магнезиум, калциум, фосфор и содиум (итн) не се толку потребни во таа количина (израчунај си со wolfram alpha ќе видиш дека потребните дози за денот ги имаш)

Имаш помешано некоја брзина.
Ова се состојките на N.O Xplode 2.0 и е еден од подобрите пумпачи досега што сум ги пробал.

--- надополнето: 18 мај 2012 во 13:47 ---
Јас си земав Dymatize Elite protein и креатин за кога сум на диета да не губам мускулна маса и да имам енергија па ќе видиме резултати.

Не ја гледам поентава на твоето мислење, но само ќе ти кажам доколку си на диета за топење масти, а под тоа се разбира намален внес на јаглехидрати, креатинот нема да ти дејствува бидејќи монохидратот работи исклучиво со јаглехидрати во поголем внес.

според твое мислење што е подобро мутант масс (6.8кг) или сериоус масс (5.5кг) ? се двоумам оти ги гледам разликите во глутамин , креатин монохидрат и мастите ? ако може мислење..инаку имам 16год и вежбам 1.5год. во теретана сериозно..поздрав!
Кога веќе избираш помеѓу овие два, Mutant Mass е подобар избор.

N.O Xplode -от е од подобрите посериозени стимуланси-пумпачи,ама одсекогаш не сум сакал суплементи за привремени резултати,сам од себе N.O. Xplode без друга суплементација не ти се исплаќа да го зимаш,исто како и креатинот без друг суплемент и средена исхрана.Привремено задоволство ти е,промашена инвестиција :)
--- надополнето: 18 мај 2012 во 20:01 ---
Значи кај можам да најдам N.O. Explode 2.0? ... мислам дека низ скопјево тешко да се најде вакво нешто.Пред 6-7 месеца пиев и сум презадоволен.

http://lh3.googleusercontent.com/pu...yrWLPJ6UMfDJd1wQvLvyjRXoRCVnY9BQVJp6ZeGRicPsc

Бтв еве ти кај продаваат :)

http://www.flex.com.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=285:no-xplode&Itemid=130

Stefanvil,
Сите ги имаат во понуда, на сајт и сл. НО каде вистински го има??? Се соменвам дека во моментов го има во продажба во МК.

Дали би имал некаков резултат (најверојатно мал), ако вежбам во домашни услови без никакви справи и тегови...
Само стомачни,склекови и некој шишиња од по 2КГ?

Дали би имал некаков резултат (најверојатно мал), ако вежбам во домашни услови без никакви справи и тегови...
Само стомачни,склекови и некој шишиња од по 2КГ?

вклучи и кревање на шипка ако имаш дома

Stefanvil,
Сите ги имаат во понуда, на сајт и сл. НО каде вистински го има??? Се соменвам дека во моментов го има во продажба во МК.

Па во право сте,како што е кај нас работава повеќе од 50% од суплементите кои се рекламираат ги нема во продажба.

А и лошо е тоа што да порачаш од странство, царината ќе ти излезе повеќе од тоа што си платил за порачката. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom