Сите игри се толко не се жали. Поарно да ја купиш 1, 3700 денари него да плаќаш ко на Wow секој месец за да играш по 700киЗначи играва е многу скапа![]()
20% од се што има во играта ти е во Normal.Значи треба да изиграм низ истата игра само што ќе биде потешко за да се рачуна дека сум ја поминал играта
Кога ќе ги поминам сите ќе си го извадам десното копче на маусот. Така уште потешко ќе ми биде.
А колку пари се Assassins Creed, Max Payne 3, Call of Duty, Prototype...?Значи играва е многу скапа![]()
ti nemas pari zatoa taka zboris, predlog do foumov, site da dademe po 1 evro da mu ja kupime igrata pa da vidime dali ke zbori taka, ti si kako edni moi drugari za WOW koga zborea, vakva bila kako ne ja ke im davam sekoj mesec, igrata e tapa nie si igrame kanter,neznam kako mozes da ja igras taa igra, po nekoja slucajnost vleguvam vo internet kafe gi gledam igraat wow na piratski serveri,i tuka pak pocna nateganjeto pocnaa da se vadat, ja im rekov site ste isti, site sto nemaat pari da ja igraat wow plukaat po igrava, TAKA i ti za diabloАма Assasins Creed, Max Payne 3, Call of Duty, Prototype можиш да си ги земиш од pirate bayа ова се работи преку серверот на battle.net и не се знај дали некогаш ке има приватен сервер и ако има то ќе биди по некоја година
![]()
Те молам ослободи не од глупиве муабети. Не значи дека ако си купил една игра (извини две со се WoW) играш све оригинали. Не е работата дали има пари или не, реално гледано играва е прескапа за нашиот регион. Кажи ми барем уште една игра за која имаш платено? Тој што не е голем фан на Blizzard може да почека и да си ја купи за многу пониска цена, или нормално доколку не ужива во мултиплеерот да си ја симне кракната. Он не ти рече на тебе дека не е добра или не ја бивало играта, само спомна дека за нашиов стандард е скапа и моментално за оваа цена не би ја купил.ti nemas pari zatoa taka zboris, predlog do foumov, site da dademe po 1 evro da mu ja kupime igrata pa da vidime dali ke zbori taka, ti si kako edni moi drugari za WOW koga zborea, vakva bila kako ne ja ke im davam sekoj mesec, igrata e tapa nie si igrame kanter,neznam kako mozes da ja igras taa igra, po nekoja slucajnost vleguvam vo internet kafe gi gledam igraat wow na piratski serveri,i tuka pak pocna nateganjeto pocnaa da se vadat, ja im rekov site ste isti, site sto nemaat pari da ja igraat wow plukaat po igrava, TAKA i ti za diablo
sakas da ti kazam kolku igri imam kupeno orginal,, samo da ti go prikazam steam akauntot-tamo imam 320 dolari za igri dadeno, treba uste da ti kazam koi igri gi imam zemeno orginal?Те молам ослободи не од глупиве муабети. Не значи дека ако си купил една игра (извини две со се WoW) играш све оригинали. Не е работата дали има пари или не, реално гледано играва е прескапа за нашиот регион. Кажи ми барем уште една игра за која имаш платено? Тој што не е голем фан на Blizzard може да почека и да си ја купи за многу пониска цена, или нормално доколку не ужива во мултиплеерот да си ја симне кракната. Он не ти рече на тебе дека не е добра или не ја бивало играта, само спомна дека за нашиов стандард е скапа и моментално за оваа цена не би ја купил.
Ај ќе си ги мериме ако не? Сакаш?sakas da ti kazam kolku igri imam kupeno orginal,, samo da ti go prikazam steam akauntot-tamo imam 320 dolari za igri dadeno, treba uste da ti kazam koi igri gi imam zemeno orginal?
ne e za merenjeto, ti rece deka jas imam sigurno kupeno 2 igri orginal, ja ti kazav deka se poveke taka da ubavo e sto imas ti poveke od mene,, inace nema od nikade da se kupi diablo ni online ni kaj nas vo prodavnici