I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---
Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!
sigurno ke se doigruva utre vo 11 casot?јас ја играм т22+ шо ќе биде којзнае некаде ја води како завршена некаде прекината..
Најдов ќе се игра утре од 11 сабајле ќе се доиграат минутите шо останаа
да,даsigurno ke se doigruva utre vo 11 casot?
Касно се вреќаш требаше минатото коло кога ги осиромашиме обложувалниците.Некое време немам уплатено ај ако може некој тип за утре да се вратам онака победнички
Овој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе бешеСам хот типс фром ми
Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови 6-3 6-3
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.
Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер. 108-92
Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .2-2
Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат 4-7 .
Хахаха извини брат ако е до мене Ама јас кога ти го прочитав постот одма тркнав до резултати.ком и глем канзас тепале зато така напишав, а то да ти било рез. од првата утакмица. И сега викаш па изгубија а? Бре бре шо ќе бешеОвој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе беше
И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---
Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!
Se doigraa poslednite 10 min sabaljevo vo 11 ...taka da se e regulatno,ako si ja imal nmozes da ides po parite...И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?
п.с Бодовите и се израчунати на Селта Виго што значи дека нема да се доигрува .