Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Се чека само уште Мајами . Но сега видов дека Крис Бош се повредил , па на Мајами коефициентот е во пораст.... :mad:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абе то ко ќе те фатит малер, ја стадов Херта гг3+ и после се препрајв ја пишав Филкир - Акранес гг3+ наместо неа, и нормално овие завршија 0-1, а Херта 2-2.

За утре Алхорон - Елче 1 ко планина, заедно со Депортиво.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Некое време немам уплатено ај ако може некој тип за утре да се вратам онака победнички :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---

Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!

јас ја играм т22+ шо ќе биде којзнае некаде ја води како завршена некаде прекината..

Најдов ќе се игра утре од 11 сабајле ќе се доиграат минутите шо останаа

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
јас ја играм т22+ шо ќе биде којзнае некаде ја води како завршена некаде прекината..

Најдов ќе се игра утре од 11 сабајле ќе се доиграат минутите шо останаа
sigurno ke se doigruva utre vo 11 casot?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Некое време немам уплатено ај ако може некој тип за утре да се вратам онака победнички :)
Касно се вреќаш требаше минатото коло кога ги осиромашиме обложувалниците. :icon_mrgr:
На веб страната на спорт лајф и на српската на премиер имаш кои се највеќе играни јас од таму гледам и тие ги играм на мала уплата оти овие лиги се незгодни за типување и не ги многу пратам ни па и знам играчи.
Ова го имам за 20 ден колку да бидам во тек со резултатите и да си пробам среќата, може некои од тие да играш на мала уплата.

Attachments

А

Анноун

Гостин
Сам хот типс фром ми :pos:

Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови 6-3 6-3 (y)
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.

Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер. 108-92 :cuc:

Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .2-2 :drk:

Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат 4-7 :facepalm::facepalm::facepalm: .
Овој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе беше :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.885
Поени од реакции
6.950
Овој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе беше :pos:
Хахаха извини брат ако е до мене :pos: Ама јас кога ти го прочитав постот одма тркнав до резултати.ком и глем канзас тепале зато така напишав, а то да ти било рез. од првата утакмица. И сега викаш па изгубија а? Бре бре шо ќе беше :pos:

Еве од мене за поправен:

Бурсаспор-Фенербахче 1Х (1.50) финале на Купот во Турција. Бурса одиграја многу добро во плејофот за ЛЕ каде завршија први, а Фенербахче можи да се психолошки паднати по губењето на титулата со Галатасарај.

Германија-Холандија 1 (2.15) ЕП У17 финале. Минатото финале играле истиве екипи и тепала Холандија. Време е за реванш

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---

Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!
И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?
п.с Бодовите и се израчунати на Селта Виго што значи дека нема да се доигрува .

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?
п.с Бодовите и се израчунати на Селта Виго што значи дека нема да се доигрува .
Se doigraa poslednite 10 min sabaljevo vo 11 ...taka da se e regulatno,ako si ja imal nmozes da ides po parite...

Член од
18 октомври 2011
Мислења
72
Поени од реакции
83
AFC Champions League grp. B
20:00 Al Ittihad : Al-Arabi 1

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96