Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"

Мислам дека имам слушнато за ова, ама сега гледам и официјално изгледа е потврдено дека тие 3 скудета и 1 ЛШ титула(три финалиња) на Јуве од тој период биле освоени со помош на допинг.
Другар малку касниш, веста е од 2004 година. Инаку и јас имам читано за ова изјава од Зидан дека супстанциите биле дозволени во Италија, а не во ЛШ, нешто во тој стил беше.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Другар малку касниш, веста е од 2004 година. Инаку и јас имам читано за ова изјава од Зидан дека супстанциите биле дозволени во Италија, а не во ЛШ, нешто во тој стил беше.
Видов дека е од 2004, ја постирав за тие што немаат слушнато за ова да знаат за што се работи. А веста дека судот на Италија и официјално потврдиле за манипулацијата од страна на Јуве со допингот е од денес. Само чекам некој ако има линк да постира од оваа изјава на судот, неможам да најдам на нет.

С

сашенко

Гостин
Ајдеее и тоа да ни земат уште :pos: голтари...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Da ne znaete dali izleze listata za najdobri fudbaleri, najdobar najmlad italijanski/stranski bla bla? :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"

Мислам дека имам слушнато за ова, ама сега гледам и официјално изгледа е потврдено дека тие 3 скудета и 1 ЛШ титула(три финалиња) на Јуве од тој период биле освоени со помош на допинг.
Juvenutus + допинг + скандар = ***SHOCKING***

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Видов дека е од 2004, ја постирав за тие што немаат слушнато за ова да знаат за што се работи. А веста дека судот на Италија и официјално потврдиле за манипулацијата од страна на Јуве со допингот е од денес. Само чекам некој ако има линк да постира од оваа изјава на судот, неможам да најдам на нет.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
интерашите први ќе објавеа да имаше ваква вест,најјакото е си ископа вест од 2004 год. од independent,wtf?:pos: и баш сеа вакви вести кога Јуве освои скудето?секако:D и ова скудето да не го сакате?

5.JPG

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ајдеее и тоа да ни земат уште :pos: голтари...
Неможе ништо да се одземе, исто како што неможе ни на Интер да им се одземе титулата што им беше дадена за сезоната 2005/06

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571

Јас прочитав, али изгледа сеа некој успеал да ја прочита пресудата од 550 страни.
http://media2.gazzetta.it/gazzetta/content/2012/pdf/SentenzaCalciopoli_new.pdf
Еве ја пресудата, кој има време и знаење нека ја чита да види дали го има тоа во пресудата.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
^^
Така е, дека „е“ од Њу Јорк. Промоција на Њу Јор(к)шко(вака ќе му до’е):icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom