Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Све експерти по форумов еј, Чекич од каде ти информации кога и колку ние се собираме шо вака сигурно збориш?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мене 5 ми се доволни да ме убедиш.Знам дека сте добро организирани тука ама и Јуве откако се отвори Јувентусмк.ком сме ептен добро организирани.Повели :)
Епа што ке ти аргументи кога знаеш дека сме добро организирани? Поентата беше дека можам на многу начини да му докажам на членот дека сме добро организирани, а не да правам споредби кој е подобро организиран.Незнам и не ме интересира како функционираат работите кај вас,, на крај краева јувентусмк го направи мој многу добар другар и ретко кога пагаме на муабет кој како е организиран.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум.Еј абе да не знаеш превод на сликава???И да,фала на реклама ;)
Фановите на Интер кога се собираа на утакмици вие уште осмици у песок правевте бе,дај не се фолирајте.
Финалето ЛШ кафе Опера кај гејска амбасада беше преполно,немаше игла каде да се фрли,после тоа кортео од таму по кеј и низ трговски,па поздрави со фановите на Баерн.
Прв официјален фан клуб кој е регистриран во Милано е Армата,така да тезиве за прво собирање ви паѓаат во вода.
Пред тоа со Барса мислам бевме собрани,со Челзи,со Динамо Киев,со Милан последнава утакмица и на секоја утакмица што ја има играно Интер.
Не се фолирајте со муабети рекла казала.
Колку за илустрација,финалето против Баерн во Опера имаше чисти 200 души во кафичот.

Еее деца деца...

П.С на утакмицата против Челзи имавме и почесен член,@Марли :icon_lol:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Све експерти по форумов еј, Чекич од каде ти информации кога и колку ние се собираме шо вака сигурно збориш?
а ивце пивце од кај знае ние колку и како се собираме за он да не организира ... на крај краева он навива за челзи барселона и баерн не за јувентус или како ќе му текне ?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Види ги овие,ко деца сте бе,ме заболе за Армата и што правите,што се замарате со Јуве цело време:confused:

за вас една позадина:D
aleeex.jpg

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Епа ако ве заболе не коментирајте за нас кога не знаете..вие 6 години вдупка се криевте никаде се немавте собрано сега пркнавте оваа сезона и почнавте групно да се собирате(што е во ред) и одма почнавте на разглас да коментирате како сте најорганизирани најбројни бла бла бла...плус пола од вашите фанови навиваат за екипите што играат против Милан и Интер во Европа а не за Јувентус...

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
О иве иве,, имам 100тина аргументи и факти околку организацијата на Интер но ке ти кажам само еден збор што е доволен показател дека фановиве на Интер во Македонија а поготово организаторите се пример како треба да изгледа еден фан клуб ... зборот е Армата. (си знаат интерашите)

А Дефакто си еден од форумџиите што никој не му обрнува внимание поради самиот факт што мојот ремет си го земаш многу при себе со цитирам : "Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум" ,, мислам у ред е.Во завод за статистика да не работиш?

И гледам некое сликиче си закачил, што би требало да значи и јас да ти контрирам со Серија Б слика
Значи, нема потреба за понатамошна дискусија.
Ми го уништи животот сеа со реченицава.Ако тебе ти е репер форумов за другари и популација кај народот,секоја чест.Што останува да кажам за тебе освен дека си НЕИЗЖИВЕАН???Глеамд ека повеќе ти и останатите шинтераши се замарате со нас,кај славиме и што правиме,така да не знам кој си го зема реметот при себе.Јас на ваш посран фан клуб на ФБ никгоаш не сум влегол,а не ни планирам,зашо не се замарам со екипи со краток рок на траење.И стави слика од сериа б,у недела кој крена пехар?
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:00 ---
а ивце пивце од кај знае ние колку и како се собираме за он да не организира ... на крај краева он навива за челзи барселона и баерн не за јувентус или како ќе му текне ?
до кај мене у соба смрди со ова болдираново што се посра.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Епа ако ве заболе не коментирајте за нас кога не знаете..вие 6 години вдупка се криевте никаде се немавте собрано сега пркнавте оваа сезона и почнавте групно да се собирате(што е во ред) и одма почнавте на разглас да коментирате како сте најорганизирани најбројни бла бла бла...плус пола од вашите фанови навиваат за екипите што играат против Милан и Интер во Европа а не за Јувентус...
Се криевме, ама барем немаме фанови кој навиваат за тимот поради Македонец... во случајот Пандев, колку само фанови ви донесе човекот.

Ама некако годинава... послабо фанови на интер. Повеќе фанови за Наполи сретнав во реалниот свет, отколку за интер...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
добро бе џони најјаки сте:love:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:38 ---
Се криевме, ама барем немаме фанови кој навиваат за тимот поради Македонец... во случајот Пандев, колку само фанови ви донесе човекот.

Ама некако годинава... послабо фанови на интер. Повеќе фанови за Наполи сретнав во реалниот свет, отколку за интер...
не заборавај и кога навивааа за Милан да освои титула,не бе ич не се лицемерни:D

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
може ние 6 години ама пред да им поклонат титула на интер 13 години фановите на интер се криеа .... не ни знаев дека има фанови на интер воопшто....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

ме заебаваш бе???..кога Интер беше најсилен сите ваши фанови што ги знам низ градот навиваа за Барселона,Челзи и Баерн,Манчестер ..за кој ќе стигнат кога игра некој против Интер...па кога испаднавме од Шалке поголемо ситење никогаш немам видено...истите фанови што навиваа за Интер и после Пандев навиваа .секогаш има по некој посебен случај фала богу

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ме заебаваш бе???..кога Интер беше најсилен сите ваши фанови што ги знам низ градот навиваа за Барселона,Челзи и Баерн,Манчестер ..за кој ќе стигнат кога игра некој против Интер...па кога испаднавме од Шалке поголемо ситење никогаш немам видено...истите фанови што навиваа за Интер и после Пандев навиваа .секогаш има по некој посебен случај фала богу
Тури им пепел бе,повеќе го мразат Интер отколку што го сакаат Ѓубрентус :icon_lol:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 19:04 ---
Тури им пепел бе,повеќе го мразат Интер отколку што го сакаат Ѓубрентус :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
Гледам интерашиве пак почнале да "мелат" за јувентус. Гледам Џони пишува сме му се сителе на Интер кога изгубил од шалке. Па чекај малку вие прошлата сезона не го извадивте јуве од уста, кога ги губевме натпреварите.Вика сите фанови на јуве кои ги познавал навивале за други тимови. А да ве прашам нешто, вие пред 2006 за кои тимови навивавте, јас пред таа година незнаев дека постојат фанови на интер воопшто. Видов погоре ни се фалат како Арматата била многу побројна, ова, она, ние сме биле помалку дрн дрн јариња ви е муабетов. Што вас ве боли колку сме и како прославуваме, гледајте си го вашиот двор таму. Гледам сте се фатиле за титулите ко мува на гомно, да ви кажам право и една титула да имавме и таа ќе ви беше трн во око. И колку пати треба да ви се каже дека од Септември почнавме да се собираме да ги гледаме натпреварите, значи оваа ни е прва година во организација на јувентусмк.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Вие за милан навивавте така? :tapp:

Немој бе ултрас, видовте дека шинтер е 9 место, и за Милан почнавте да навивате, а во ЛШ навивате против Барса, пошто Мурињо ја мрази :facepalm:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Вие за милан навивавте така? :tapp:

Немој бе ултрас, видовте дека шинтер е 9 место, и за Милан почнавте да навивате, а во ЛШ навивате против Барса, пошто Мурињо ја мрази :facepalm:
Aj не можете да заплачете :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom