Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
кај Јувентус 20, т.е сите што играа...
Кај Јуве само голманите не постигнаа :cool:
Поентата ми беше дека иако Милан има играч кој е прв стрелец во лигата, сепак тимот не бил One Man Show, а и за тоа дека кај Јуве скоро цел тим дале гол не сум ни изненаден, друг начин да се објасни освојувањето на титула не би ни имало.

Тука па Миколи има највеќе. клик

Мн е глупо што лигава нема ни официјална страна,нит игри ко премиер лигата ништо...а може мн да е поинтересно и да привлече повеќе фанови.
http://www.legaseriea.it/en/

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Кај Јуве само голманите не постигнаа :cool:
Голманите и Елија и Гросо... (aли овие 2ца мислам не запишаа настапи во Сериа А туку само во купот)
--- надополнето: 14 мај 2012 во 22:08 ---
Поентата ми беше дека иако Милан има играч кој е прв стрелец во лигата, сепак тимот не бил One Man Show, а и за тоа дека кај Јуве скоро цел тим дале гол не сум ни изненаден, друг начин да се објасни освојувањето на титула не би ни имало.

http://www.legaseriea.it/en/
Најдобрата одбрана во Европа бе братко со само 20 гола примено :icon_lol: Тоа е тоа објаснување, дал тепаш 1-0 или 4-3 пак се 3 бода...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Голманите и Елија и Гросо... (aли овие 2ца мислам не запишаа настапи во Сериа А туку само во купот)
Катанија, Новара + 1 или 2

Тој после него, ги изигра сите натпревари, ама на трибините:icon_lol:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
bitch please .... во интер скоро до полусезона најдобри стрелци беа самуел и лусио :cool:
па зборете кој играл колективно :pos:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
^^

Ах мрза, мрза. На претходната страна го има, ама кој да види:icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Фреј во најлоши 11, а он да не беше, Џенова немаше ни 10 бода да освои на крај...
Варгас исто безвезе е ставен, затоа што неколку утакмици има изиграно само.

С

сашенко

Гостин
Фреј во најлоши 11, а он да не беше, Џенова немаше ни 10 бода да освои на крај...
Варгас исто безвезе е ставен, затоа што неколку утакмици има изиграно само.
И Красич и Елија имаат многу малце изиграно, ама и ја би ги ставил на најлоши годинава.Ништо не покажаа кога влегуваа

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ако е за тоа и Пато цела сезона повреден па ете го у списокот.
Све се тоа играчи од кој се очекуваше многу повеќе, и не мора да значи дека се најлоши играчи сезонава, сигурно има и бетер од нив, овие би рекол ја најголеми разочарувања... борба за златна канта :icon_lol:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
За мене Красич е најголемиот феил сезонава во Серија а воопшто едноставно заборави да игра фудбал па уште на прослава во автобус го качиле нека се врати во руска лига.Додека на Елија не му се ни даде шанса па неможе да се процени дали е добар или не 9 милиона фрлени џабе златни играчи има за тие пари

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"

Мислам дека имам слушнато за ова, ама сега гледам и официјално изгледа е потврдено дека тие 3 скудета и 1 ЛШ титула(три финалиња) на Јуве од тој период биле освоени со помош на допинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom