Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие да помините групи во ЛШ:icon_lol:
Кажа виц... Ќе видиш дека шинтер нема да се замара во ЛЕ.. А башка ако не поминеме групи ЛШ тогаш ќе се сретнеме во ЛЕ и пак ќе ви го исплескаме газето :pos:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Истиве муабети се правеа и на почетокот на сезонава:"Пак ќе завршите 7","Нема шанси Јуве да освои скудето","ЛЕ ви е премија " итн итн. Али ако,ќе има поише материјал за цитирање следната година :icon_lol:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Истиве муабети се правеа и на почетокот на сезонава:"Пак ќе завршите 7","Нема шанси Јуве да освои скудето","ЛЕ ви е премија " итн итн. Али ако,ќе има поише материјал за цитирање следната година :icon_lol:
iako igravte dosta dobro...morate da priznaete deka imavte i sreka so milan cela sezona igra bez nekolku klucni igraci.... :) so pravite prvi 11 edna utakmica dali imaa izigrano... :) ali dogodina ke nemate tolku sreka ;)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
iako igravte dosta dobro...morate da priznaete deka imavte i sreka so milan cela sezona igra bez nekolku klucni igraci.... :) so pravite prvi 11 edna utakmica dali imaa izigrano... :) ali dogodina ke nemate tolku sreka ;)
ама од дуга страна немавме срека со реализација али догодина може ке имаме ;)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Специјална понуда во NEW YORK CAFE!

Големо макиато + кокакола за само 30 денари!

И послем ке ми кажете дека на кеј било скапо... :pos:
Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум.Еј абе да не знаеш превод на сликава???И да,фала на реклама ;)
576611_3894689526458_1255678483_3636513_24018541_n.jpg

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
О иве иве,, имам 100тина аргументи и факти околку организацијата на Интер но ке ти кажам само еден збор што е доволен показател дека фановиве на Интер во Македонија а поготово организаторите се пример како треба да изгледа еден фан клуб ... зборот е Армата. (си знаат интерашите)

А Дефакто си еден од форумџиите што никој не му обрнува внимание поради самиот факт што мојот ремет си го земаш многу при себе со цитирам : "Ако сакаш ќе ви организирам и на вас догодина да се соберете барем еднаш,да не кењате само на форум" ,, мислам у ред е.Во завод за статистика да не работиш?

И гледам некое сликиче си закачил, што би требало да значи и јас да ти контрирам со Серија Б слика
Значи, нема потреба за понатамошна дискусија.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Која армата кој бакрачи, до пред фарсополи на прсти се броевте, а како тргнало пак на натаму оди работата :)

С

сашенко

Гостин
О иве иве,, имам 100тина аргументи и факти околку организацијата на Интер но ке ти кажам само еден збор што е доволен показател дека фановиве на Интер во Македонија а поготово организаторите се пример како треба да изгледа еден фан клуб ... зборот е Армата. (си знаат интерашите).
Мене 5 ми се доволни да ме убедиш.Знам дека сте добро организирани тука ама и Јуве откако се отвори Јувентусмк.ком сме ептен добро организирани.Повели :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
колку бевме толку бевме не се криевме и не навивме за барса,баерн,цска,челзи , манчестер како некои други на пример. или па ивце пивце од погоре кој онака експлицитно си навиваше за секој тим што играше против интер ... и не се секирај не сме толку патетични ко вас да мењаме клуб секој година (зависно од резултатите на интер) и да се собираме еднаш годишно кога ќе освоиме титука. На интер - шалке кога знаевме дека сме пред елиминација се собравме повеќе од колку сите ваши собиранки заедно. такви сме и во добро и во лошо покрај тимот , концепт непознат за повеќето од вас мада ве разбирам си доаѓа со клубот за кој навиват без класа, достоинство дури и кога победува.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
колку бевме толку бевме не се криевме и не навивме за барса,баерн,цска,челзи , манчестер како некои други на пример. или па ивце пивце од погоре кој онака експлицитно си навиваше за секој тим што играше против интер ... и не се секирај не сме толку патетични ко вас да мењаме клуб секој година (зависно од резултатите на интер) и да се собираме еднаш годишно кога ќе освоиме титука. На интер - шалке кога знаевме дека сме пред елиминација се собравме повеќе од колку сите ваши собиранки заедно. такви сме и во добро и во лошо покрај тимот , концепт непознат за повеќето од вас мада ве разбирам си доаѓа со клубот за кој навиват без класа, достоинство дури и кога победува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom