R
Rigel Kent
Гостин
Jas site bi gi stavil vo najlosiot tim
Другар малку касниш, веста е од 2004 година. Инаку и јас имам читано за ова изјава од Зидан дека супстанциите биле дозволени во Италија, а не во ЛШ, нешто во тој стил беше.The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"
Мислам дека имам слушнато за ова, ама сега гледам и официјално изгледа е потврдено дека тие 3 скудета и 1 ЛШ титула(три финалиња) на Јуве од тој период биле освоени со помош на допинг.
Видов дека е од 2004, ја постирав за тие што немаат слушнато за ова да знаат за што се работи. А веста дека судот на Италија и официјално потврдиле за манипулацијата од страна на Јуве со допингот е од денес. Само чекам некој ако има линк да постира од оваа изјава на судот, неможам да најдам на нет.Другар малку касниш, веста е од 2004 година. Инаку и јас имам читано за ова изјава од Зидан дека супстанциите биле дозволени во Италија, а не во ЛШ, нешто во тој стил беше.
Juvenutus + допинг + скандар = ***SHOCKING***The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"
Мислам дека имам слушнато за ова, ама сега гледам и официјално изгледа е потврдено дека тие 3 скудета и 1 ЛШ титула(три финалиња) на Јуве од тој период биле освоени со помош на допинг.
Видов дека е од 2004, ја постирав за тие што немаат слушнато за ова да знаат за што се работи. А веста дека судот на Италија и официјално потврдиле за манипулацијата од страна на Јуве со допингот е од денес. Само чекам некој ако има линк да постира од оваа изјава на судот, неможам да најдам на нет.
Неможе ништо да се одземе, исто како што неможе ни на Интер да им се одземе титулата што им беше дадена за сезоната 2005/06Ајдеее и тоа да ни земат уште голтари...
neso torlas so slikava ili ?интерашите први ќе објавеа да имаше ваква вест,најјакото е си ископа вест од 2004 год. од independent,wtf? и баш сеа вакви вести кога Јуве освои скудето?секако и ова скудето да не го сакате?
Прегледај го приврзокот 43372
Јас прочитав, али изгледа сеа некој успеал да ја прочита пресудата од 550 страни.The supreme court has officially stated that Juve used "a criminal plan for manipulating the drugs performances from 94 to 98"
Ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие да помините групи во ЛШ