Човек што е Французин, школован политичар... со оглед на сета финансиска криза во светот посебно во Неговата Матична земја...секако дека поголеми грижи има сега од фудбалот...а овие 100 милионски суми се идиотско поставени...
Е при сето тоа... ние сепак сум сигурен дека барем уште еден играч ќе продадеме, а како што кажа со Вилшер и Диаби назад...ние имаме компетентен тим за против секој и сешто.
Само еден играч ни фали за засилување на клупа, и можеби да остане Бенајун многу добар џокер и играч кој е задоволен со толку мала минутажа!
Пријателе со сета должна почит, ама мене од навивачки аспект а и него од менаџерски не треба да го интересира светската криза како што не ги интересира другите клубови што даваат пари за играчи. Секоја чест што размислува и во тој правец, јас не велам да бапне по 50милиони на еден играч али барем нека потроши 2-30 и нека земе два три играчи цврсти што ќе останат цела сезона на нозе, искрено за Вилшер не гарантирам али твојот „омилен“ сум 100% сигурен дека и оваа сезона нема да ја заврши на нозе, едноставно го спотера човекот нема среќа, а да му плаќаме на него за да си седи дома и да игра игрици не е коректно тие пари може да се искористат и за други играчи(на крај краева нека ги дадат за помош во светската економска криза