Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Фулоп и Тотенхем да не си имаат некаква историја?:)
Или тоа или нас многу не сака голманов.

Масонот Венгер направил некоја далавера.
Вчера мистериозно се повредува голманот на ВБА, сега Фулап 3 гола ни подари. :icon_lol:

Кој рече дека сака да го види Џои Бартон во Арсенал, многу ме интересира со кој памет сака таков гомнар гомнарски во нашиот клуб!!!!!!!!!!!

Лелеее потењееееееееееее.......Епа ајде нека ни е честито 3 то место и наредна сезона идеме на титула....
Натпреваров беше комедии, овој Фулап ако не е топџија не знам кој е....Имавме и то каква среќа, али заслужено си идеме у лига шампиони.....

п.с. Венгер се изнагушка на клупа со Рајс :pos::pos: епик

Трето место, оди ебс се Хари Реднап и сите кокошкиии!

Последните пет минути, продолжението, се исклучив и ништо не гледав, и го пропуштив престврот на Сити.

Еј сеа ми текна, Вилшер го доби облогот. А кој очекуваше од 17 до трето место.

Подобро пласирани од лани кога наводно со Насри и Фабрегас требаше да земеме титула.

Честитки момци, честитки. Јас, искрено се препотив со Сити и QPR, али вредеше. Премиер Лигата е најдобрата лига во Светот !!

Се на се мило ми што конечно заврши оваа луда сезона, се надевам на помирно лето од лани.

Честитки момци, честитки. Јас, искрено се препотив со Сити и QPR, али вредеше. Премиер Лигата е најдобрата лига во Светот !!

???? Сакаш да кажеш дека не гледаше Арсенал.???????:confused::confused::confused:

57be3d4d645bdf373ae4fd877ad35178-646045693.jpg

???? Сакаш да кажеш дека не гледаше Арсенал.???????:confused::confused::confused:

Гледав комбиниран пренос, тој шо беше на Спорт клуб. Шо требаше да гледам ?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 18:37 ---
Дајте некое клипче од по завршувањето на мечот ВБА - Арсенал.

Bez Nasri i Fabregas ''golemite zvezdi'' napravivme podobar plasman od prethodnata godina :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom