Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
B

BooBojan

Гостин
и утре ке заврши Премиер лига и после што ќе правиме до август? Мене стварно ме пукаат бедови:)
Ех шо ке правиме,вие ливерпулци пак ке тролате за тоа дека Ливерпул е најголем клуб у Англија,дека Далглиш е подобар тренер од Старио,дека Џерард е поголема легенда од Гигс у англискио фудбал,дека Агер е најдобар дефанзивец у премиер лига(кога е здрав),а знаете дека тоа е Видич,дека "НАРЕДНАТА Е НАША",дека новите дресови на Јунајтед се пижама,дека Даунинг е подобар од Јанг,Суарез од Руни и тако даље! ;)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Прашање до навивачите на Манчестер, а и до сите останати навивачи - Дали овој заслужува да биде респектиран од играчите на другите тимови и од нивните навивачи или го заслужува секој поган епитет кој може да го измисли човекот?
Со ова само докажува колку е прост!!!
Јас не сум слушнал некој друг играч јавно да ги навредува другите клубови

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ауф, каков comeback на Пирс, им го изеде џигерот на Руни, Рио и Овен, ги уништува!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Не сум многу упатен во во разговорот меѓу Руни и овој Пирс, ама срамота е фудбалер како Руни да го пише ова... :facepalm:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не сум многу упатен во во разговорот меѓу Руни и овој Пирс, ама срамота е фудбалер како Руни да го пише ова... :facepalm:
или како што вика Цацко -
To treba da se ubie

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Ни Руни ни тоа старото не се у ред, како мали деца шо прв пат седнуват на компјутер :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Стварно не ми е јасен овој Пирс.
Во сезона кога Арсенал нема освоено титула се осмелува да јаде г*мна за другите....
Особено беше закон кога 45 минути твиташе за тоа како Барса ќе ги уништи/ги уништува Челзи за на крај да признае дека згрешил...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Стварно не ми е јасен овој Пирс.
Во сезона кога Арсенал нема освоено титула се осмелува да јаде г*мна за другите....
Особено беше закон кога 45 минути твиташе за тоа како Барса ќе ги уништи/ги уништува Челзи за на крај да признае дека згрешил...
Му се може на човекот и си коментира исто како што и ние тука јадеме г*мна за сите истото право го има и тој, ама за играч кој е дирекно вклучен во едно натпреварување да ги навредува своите противници јавно со кои утре пак ќе игра е просто дебилно во најмала рака кажано

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Му се може на човекот и си коментира исто како што и ние тука јадеме г*мна за сите истото право го има и тој, ама за играч кој е дирекно вклучен во едно натпреварување да ги навредува своите противници јавно со кои утре пак ќе игра е просто дебилно во најмала рака кажано
Не јадеме сите г*мна тука. Еве на пример навивачите на Ливерпул ги има само во темите каде што играа финале :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Лошо Руни,мислев дека си бар малце попаметен:D
Ај,можда дека Арсенал има најмалце Англичани во состав...Чембрлејн,Волкот,Вилшер,па нема во репрезентација да го шљакаат за ова:icon_mrgr:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.527
Што очекувате од фудбалери, сите се неписмени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom