Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да бе, ептен очекував од КПР по трансфериве, ама ништо, не се кадарни за ПЛ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе, ептен очекував од КПР по трансфериве, ама ништо, не се кадарни за ПЛ.
Толд ју соу :) мене Тарабт највише ме разочара, арапскиот Меси слабо некако годинава.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Пирс е дипломиран новинар, и работи како новинар повеќе од 30 години. Како новинар, тој може да напише критика, лош текст, вистина која е несоодветна за човекот кој ја пишува истата. Се сложувам дека и Пирс знае да биде некогаш напнат, но она на Руни не му доликува. Ако Руни сака да стане почитуван од другите, или пак нејќе да стане, нема везе, треба и да се понаша така. Ете на пример, нека земи пример од Гигс, чисто како фудбалер.

Руни е шит, и тоа и ќе остане. За мене. И како човек и како фудбалер. Работата на Пирс е таква, да може да критикува јавни личности. Тој е новинар, и во една демократска држава, како што е Англија е дозволено. Но, тоа е тоа.
Па каков очекуваш Руни да биде кога цела фамилија му се клошари, криминалци и пропалици.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:pos:
Исто ко женине седнале и кажуваат кој што и каков бил,сеа уште да научите колкав му е.... :tapp:
Абе шо ве куро или дундата боли кој и каква фамилија има бе, гледајте фудбал тука.
Овој игорчете е толку огорчен од Манчестер Јунајтед,НЕЗАМИСЛИВО!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Пирс и фудбалерите се заебаваат за обостран публицитет, негов во Uk, нивни во USA, мислите стварно нејќат очи да си видат? :) Па летоска сликани беа заедно во USA, договор е све тоа.
Едно е да се зафркаваш за публицитет, друго е да навредуваш друг тим, тоа е просто одвратно, затоа никогаш нема да биде голем играч од типот на Гигс, Сколс, Анри, Виера, Лампард, Џерард, и останати кои се почитувани и од противнички фанови.
Овој бил е и ќе остане ѓубре, а ако продолжи со коментариве и уште некој епитет може само да добие.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едно е да се зафркаваш за публицитет, друго е да навредуваш друг тим, тоа е просто одвратно, затоа никогаш нема да биде голем играч од типот на Гигс, Сколс, Анри, Виера, Лампард, Џерард, и останати кои се почитувани и од противнички фанови.
Овој бил е и ќе остане ѓубре, а ако продолжи со коментариве и уште некој епитет може само да добие.
За публицитет све ќе се направи. А и Морган го има вреѓано Манчестер па никоме ништа, сфатете бе дека денес се е за пари. Па и Морган не ги правеше од гомно подолу Венгер и фудбалерите на Арсенал? Коллу шо знам јас фановите на Арсенал во Англија го мразат овој. Како и да е, и слеп знае дека Руни е неписмен силеџија и никогаш нема да е на исто ниво како горенаведениве. Не викаме не, фала Богу.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.817
Поени од реакции
5.611
Craig Bellamy has had five football clubs in the last five years.. Just like most current Manchester City fans

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
За публицитет све ќе се направи. А и Морган го има вреѓано Манчестер па никоме ништа, сфатете бе дека денес се е за пари. Па и Морган не ги правеше од гомно подолу Венгер и фудбалерите на Арсенал? Коллу шо знам јас фановите на Арсенал во Англија го мразат овој. Како и да е, и слеп знае дека Руни е неписмен силеџија и никогаш нема да е на исто ниво како горенаведениве. Не викаме не, фала Богу.
За Морган се што кажа е точно но има една голема разлика, тој не е директен учесник во натпреварувањето и како набљудувач или фан од страна може се да си каже како што го правиме и ние тоа тука, но кога некој кој дирекно учествува во едно натпреварување малку е глупо јавно да го навредуваш противникот, па со него утре треба пак да играш, да се поздравиш пред натпревар со противничките играчи и тн, или пак тоа нема никакво значење за некои играчи. Сепак тоа е за осуда од сите страни , а најпрво треба самите негови подржувачи и на клубот да го осудат а не да го бранат.

Не ми текнува (потсетиме ако ти знаеш ) кога последен пат некој играч јавно излегол со навреди кон некој противнички клуб?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не ми текнува и мене де, затоа се сложив со епитетите за Руни, ако имаш читано во наш фан клуб знаеш што мислам за понашањето на Руни :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Што вика коментаторов на спорт клуб, бизарно сценарио,сити да победи 7-6а манчесер 9-0 ќе се игра уште една утакмица, па вакво сценарио, нема ни у филмојте со брус вилис:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom