Cuvaj si ja zs mozit i posle edna godina da ti ja pobaret...taka se desi so eden drugar..godina i kusur pomina a ne mu pobaraja opremata da ja vrati a taman se mislese da go prodade togas modemot ahahhaСве ми остана, Thomson рутер, кабли и сплитер. Не бе, не ја отплаќав на рати, во сопственост на Телеком, еве и во договорот пишува. Ќе си ja чувам, ако не ми јави никој ништо, моја си е
Кој пакет го имаш и колку ресивери ?Вери фајн
3 Макс Комфорт, сега за сега еден рисивер, за брзо време ќе ставам уште еден рисиверКој пакет го имаш и колку ресивери ?
Зошто физички да не е возможно поголема брзина од 10МБ/с на бакар?Одлична ти е линијата, моментално ти подржува 19 МБ/с (се рачуна и аплоуд).
Не би требало да имаш никави проблеми со било кој пакет.
Постот го напишав чисто како информација, секој да си има претстава со колку МБ/с реално може да располага.
Ако немаш добра линија НЕИСПЛАТЛИВО е да плаќаш 3МАX комфорт пакет, бидејќи брзината од 10 МБ/с за интернет реално никогаш нема да ја имаш.
Брзина поголема од 10 МБ/с за интернет освен на оптика не барајте, физички е неможно.
Зошто ќе се стопи бакарот ете затоаЗошто физички да не е возможно поголема брзина од 10МБ/с на бакар?
Далеку од вистината си, за да се стопиш бакар потребна ти е температура од 1084 степени ЦелзиусовиЗошто ќе се стопи бакарот ете затоа
Еве ти е еден репорт од мене, онака гратис...ima namaluvanje za CUNGA LUNGA mastikite
falaЕве ти е еден репорт од мене, онака гратис...
Ако не си бил претходно префрлен на новата платформа, сега и тоа ти пуштиле, пришто треба тел.линија директно да ја збрцаш во рутерот без сплитер, а телефонот послем преку него.Што е финтава со т-хоме...од кога мигрирав у друг пакет не ми работи домашниот (линијата е во прекин) ?
фала бачко на одговорот ...уште да си зеам доооол lan кабел и поврзуем...фала уште еднашАко не си бил претходно префрлен на новата платформа, сега и тоа ти пуштиле, пришто треба тел.линија директно да ја збрцаш во рутерот без сплитер, а телефонот послем преку него.
Фактички телефонот ќе иде преку VoIP платформа.