Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
едно не ми е јасно, дури бев кај нив (до пред три месеци) ми рекоја дека нема опција за оптика и дека само мизерниот АДСЛ е на располагање со брзина од 5мбпс. раскинав договор и нешто друго гледав на страната кај нив кога видов дека на овај линк можи да се нарача онлајн нет и тв и можи да се провери нели достапност на брзини на дадена адреса. ја напишав мојата адреса и ми пиши дека е достапно до 1000мбпс. пробав на некој рандом адреси, сегде дава исто. се работи за некоја нивна грешка или ќе се вадат на то нивното „гУспУдине, таму пишува ДО 1000мбпс, не ви е загарантирана брзината).
некој шо нема оптика баш нека провери дали и таму ги вади сите пакети како на сликава подолу.

Прегледај го приврзокот 457609
4 години користам ВДСЛ, брзина 50 незнам зошто не ти понудиле.

4 години користам ВДСЛ, брзина 50 незнам зошто не ти понудиле.
На L пакетот до 60 Mbps даваат, а на М пакетот до 30.
Кај што нема опција, VDSL е најдобра опција, во прва прилика менувам безжичен за VDSL.

На L пакетот до 60 Mbps даваат, а на М пакетот до 30.
Кај што нема опција, VDSL е најдобра опција, во прва прилика менувам безжичен за VDSL.
За виси кај си ако си блиску до центарот на градот можда, во спротивно ако си во периферија како мена каде сигналот на 4г е дупка ондак бајо немаш опции.
ПС кога има невреме нестабилен е бежичниот сигнал така да жица увек победува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom