Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави им се скрцкај им и ќе ти пуштат одмаКај мене абер немаат да го пуштат новиот.Пред 3 дена ми рекоа за 24 максимум 48 часа ништо подолго,а еве 3-та ден ништо.
Еве ми го активираа новиот 3 Макс Старт... Брзинава на Спид Тест ми искача 10/0.50 што ми е топ, имам 2 ресивери, е сеа нормално кога ќе работат и двата ресивери паралелно брзината се поднамалува на 5-6, и приметувам главниот ресивер доста влече, торент со вклучен главен ресивер да речеме иде 500 kbps, а со исклучен иде до 1.2 mbps. Со вториот вклучен само иде отприлика 950-1000Јас сум многу задоволен, таман ми се 300 гига, 1000 минути кон телеком (мајка ми се усреќи) и телевизијата е топ.
Мене така ми кажаа дека ќе се јаватИначе, треба да ми се јават кога ќе го пуштат новиот пакет?
зош не вртите директно на 080012345 ???Истото и мене ми го кажа, мада ја бев сеа до салон и ми рекоа дека ми е пуштен... Инаку неможам да ги добијам веќе 30 минути на 171 вртам да прашам за телевизијата...
зош не вртите директно на 080012345 ???
Ја го раскинав договорот пред некое време, и сеа што да и праам на опремава, треба да идам у некој од салоните и да им ја вратам, или? Дека никој не ми ја побарал до сеа.
Што опрема ти остана ? Да не случајно ти било направено со самата сметка на рати да ја исплаќаш, оти не верувам дека би ти оставиле нешто безпари![]()