#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе се мачите со текст, сликите се сосема доволни, да не речам самообјаснувачки. Оној батката со маицата колку што направи за Македонија денес, вие никогаш нема да направите :pos:

Јас имам профил, ама незнам да го ракувам :oops: Ај ќе се уклучам, па ќе пробам некако да се вклопам. Arhangelmkd, таа сум :) Следете ме да се вклопам некако.

Прво да најдеме хаштаг, вака сите различно ако твитаме ќе испадне како двајца да пробуваат да направат муабет а се во различни соби :)

Нека стојат и #monstrum и #radicalists во твитовите може?

Ухх неможам да најдам каде се гласа, помош?

Колку меила сум пратил вечерва во живот нема толку да пратам,ќе не прогласат за најголема спам нација :icon_lol: Ајде само за арно нека е...

Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.

http://www.dnevniavaz.ba/globus/reg...amenovanli-zgradu-opstine-cair-u-skoplju.html

Eве ви линк каде има квалитетни слики од денешниот протест.На истава оваа новина албанците деноноќно вршат анти-македонска кампања!Лажат дека се плукани по улица,претепувани и сл.

Пазете нешто внимателно :
Да направиме сите твитер и утре во точно определено време да твитаме за да добиеме на тренд. Твитер е уште една моќна алатка НО мора сите да твитаме во ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ за да добиеме на trending news. Јас предлагам да биде околу 22 часот. Регистрација на твитер нема да ви земе повеќе од 3 минути... но ке повторам мора сите заедно да го направиме ова !
да дополнам : предлагам трендинг зборот да биде #IslamicJihad за да добиеме на популарност бидејќи е нели светски познат збор... читателот да има претстава што чита и што гледа.

Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.
Многу се долги, што пократко, толку подобро.

Abe ova golem propust e so cifrata "1500" Mnogu povise bea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom