LaChupacabraLoca
jedi master
кажа ви , дајте им време

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јебига брат више ме преварија некој друг ке го прави клипот...фала како и да е![]()
Јас имам профил, ама незнам да го ракувамАј ќе се уклучам, па ќе пробам некако да се вклопам. Arhangelmkd, таа сум
Следете ме да се вклопам некако.
#monstrum?
Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Многу се долги, што пократко, толку подобро.Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.