LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
кажа ви , дајте им време ) исто коа посееш некое семе , почекаш за да никне плодот !!
кажа ви , дајте им време ) исто коа посееш некое семе , почекаш за да никне плодот !!
Кој ?Јебига брат више ме преварија некој друг ке го прави клипот...фала како и да е
Прво да најдеме хаштаг, вака сите различно ако твитаме ќе испадне како двајца да пробуваат да направат муабет а се во различни собиЈас имам профил, ама незнам да го ракувам Ај ќе се уклучам, па ќе пробам некако да се вклопам. Arhangelmkd, таа сум Следете ме да се вклопам некако.
Мислам дека ова наајдобро личи!#monstrum?
Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Многу се долги, што пократко, толку подобро.Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.