Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.595
Поени од реакции
87.972
Интер дефинитивно ќе им пушти на Милан, тоа од сега се знае,наше е да тепаме во следниве 2 ПЕКОЛНИ КОЛА, патем сладоледџијата нели планираше да стави 3 ѕвезди на дресот??? Епа јас си ќутев додека вие правевте филмови како тоа би изгледало, на нероден Петко капа му кројат :facepalm:. Памет за другпат....

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Скудетото е наше нз што не вие јасно победваме 2те до крај. Друго не е битно сами си ја креираме судбината. Не знам зошто Росонерите славеа кога таблетата е 1.Јувентус 78 2. Милан 77.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Момци полека бе што запнавте одма да плукате по Буфон и Конте?? Типична мештаљка се гледа од авион .. Џенова заводи и одма право им пуштивме гол на Лече. Си тепаме следните 2 и си лапаме скудето. Можевме да победиме на Наполи, Интер, Рома, Лацио, Палермо, Фиорентина .. ќе ги тепаме и Каљари и Аталанта :) Само уживајте си и оставете ги нека се радуваат миланезите оваа коло бидејќи следното веќе ќе почнат со пцовки :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Само некој да почне да го пцуе Буфон , јас него ке го отерам у три лепе ... Идеме во Трст , најаки сме кога највеќе треба и 100% ќе победиме ...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
диџеј крмак ова шо се деси уште одамна го имаше во уметнос преточено

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Наредно коло Милан не победува против Интер :D

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Не најозбилно дечки,секоја чест на Конте шо напрај од Јуве и со Јуве оваја сезона,ама ако не успеат да освојат титула КЛОЦИТЕ В ГАЗ и барање нов тренер. Па добро мајку му,женската со најдобрио другар да ме изневери ќе му простам,ама ваков резил и трауми нема шанса
и му честитам на Лече за освоенио бод,се надевам ќе испаднат во втора лига и нема да се вратат дури е Конте жив,во прва лига никогаш да не ги види поќе

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
И Сиена треба да отпадне и они ни ќинат бодови. :P
--- надополнето: 2 мај 2012 во 23:35 ---
И незнам оти толку грижи ама јас сум убеден дека ќе бидеме ШАМПИОНИ. :)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Каква местенка бе дечки,не се лупајте,ја изигравме можеби најлошата утакмица сезонава и тоа во најлош можен момент :place:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.933
Поени од реакции
887
Едноставно не ми се верува уште како можеше ова да се случи...само сакам да знам дали стварно им ја пуштивме или ненамерно...на ДОМАШЕН ТЕРЕН губиме БОДОВИ за титула...немам зборови не е крив буфон...цел тим сосе Конте се криви пошто си играат курот коа најмалце треба...се надевам на крај се добро ќе се заврши...

Kajgana Shop

На врв Bottom