Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.517
Поени од реакции
4.400
Не ми се верува во голем шок сум....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Да ми го издудла Конте за резултатов. Да си ги напика Лече у гз. Да му се серам на екипата каде што играл. Кој к*р ако играл таму бе? Значи ли тоа дека треба да му поклони титула на Милан? Ако такво нешто се случи, се најлошо да го снајде во живот!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ах Конте Контееее, ќе ми го спасваш Лече бе ....
100пати пишав дека овај меч ми смрдеше најпојќе

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Да ми го издудла Конте за резултатов. Да си ги напика Лече у гз. Да му се серам на екипата каде што играл. Кој к*р ако играл таму бе? Значи ли тоа дека треба да му поклони титула на Милан? Ако такво нешто се случи, се најлошо да го снајде во живот!!!
Што ти е Конте крив,виде Буфон што напраи?и во прво така се заебаваше ама имаше среќа ццц не ми се верува што напраи...

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Заради ова бевме во Серија Б ама очигледно не ни иде ум.Неќев да пишам пред натпревар дека Лече ќе си оди со бод бидејќи видов дека и на друите ви е јасно зошто.Ми се сере од вакви натпревари.:гомце::facepalm:
Буфон се избламира атер за Лече а може и играна му беше, не се знае.Се надевам дека ќе испаднат овие од секогаш ми биле срање екипа како дресот така и по намештаљки.

Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Не можам уште да поверувам што направи Буфон. Уште ако изгубиме титула заради ова..

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
А Буфон тие финти се за кога ќе имаш водство од 3-4 гола разлика.:(

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.517
Поени од реакции
4.400
Сосема непотребно глупирање е ова Како ќе издржам последниве две утакмици само господ знае.И ако не ги победиме двете по ред ќе биде Mamma Mia.Губење титула у последно коло.Само нека ме демантираат неќам ништо друго.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мислам дека и овој малце сецкаше, ама добар е за тие 15 минути во кои ќе ја даваат Милан.
овај во луп влегваше, кренав раце и од стримој и од се ексик. на телма милан го истурија во давање, на стрим па тргни застани све .

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
NO COMMENT !!!
Ова е срамота, пак старата навика, па каде бе со 1-0 на домашен терен против тотален аутсајдер. Ова не можам да го сфатам, како можат да си дозволат од еден шут да примат еден гол.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Буфон буфон ...:facepalm: . Така ли се оддолжуваш што земаш плата а немаш работа ? Не дека е само он крив, крив е цел тим, многу ноншалантно играа.. Пирло на 1-1 , 5 паса згреши. Колку цела сезона заедно.... Сега ни се потребни 2 победи во 2 меча. Интер со поразот денес нема шанси за 3то. Милан лесно ќе земе 6 бода до крај....

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Сосема непотребно глупирање е ова Како ќе издржам последниве две утакмици само господ знае.И ако не ги победиме двете по ред ќе биде Mamma Mia.Губење титула у последно коло.Само нека ме демантираат неќам ништо друго.
Не бе друже наредниве не губиме, се гледа дека имаме моќ да газиме, денеска ова беше ладење и секс во здрав мозок.Ми е криво само што не ги пуштив сингл можеше добра пара да се земе.
Овие лече мизеријава неможеа да дадат гол и виде невиде Буфон сам си го кладе.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom