Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.517
- Поени од реакции
- 4.400
Не ми се верува во голем шок сум....
Што ти е Конте крив,виде Буфон што напраи?и во прво така се заебаваше ама имаше среќа ццц не ми се верува што напраи...Да ми го издудла Конте за резултатов. Да си ги напика Лече у гз. Да му се серам на екипата каде што играл. Кој к*р ако играл таму бе? Значи ли тоа дека треба да му поклони титула на Милан? Ако такво нешто се случи, се најлошо да го снајде во живот!!!
Им ја шитна на Лече бе!!!Што ти е Конте крив,виде Буфон што напраи?и во прво така се заебаваше ама имаше среќа ццц не ми се верува што напраи...
овај во луп влегваше, кренав раце и од стримој и од се ексик. на телма милан го истурија во давање, на стрим па тргни застани све .Мислам дека и овој малце сецкаше, ама добар е за тие 15 минути во кои ќе ја даваат Милан.
Не бе друже наредниве не губиме, се гледа дека имаме моќ да газиме, денеска ова беше ладење и секс во здрав мозок.Ми е криво само што не ги пуштив сингл можеше добра пара да се земе.Сосема непотребно глупирање е ова Како ќе издржам последниве две утакмици само господ знае.И ако не ги победиме двете по ред ќе биде Mamma Mia.Губење титула у последно коло.Само нека ме демантираат неќам ништо друго.