Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ коло за Милан, им се наредија коцките бајаги поготово зашто по првиот дел Интер водеа а Јуве имаа играч повеќе цело второ.
Интер намерно ги спомнувам зашто тежок залак ќе беа во ситуација да имаа шанса за ЛШ, вака веќе се изјаснив пред месец дена, 100% Милан победува, ќе биде лудо коло наредново, Каљари не верувам дека ќе им ја пуштат на Јуве а и убеден сум дека ќе им бидат ветени премии од Милан ако им скинат бодови.
п.с. Буфон.![]()
Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.Да има уште сега испаднато такви маички на официјалниот сајт ќе нарачам озбилно, нешто сигурен сум сезонава дека титулата ќе дојде во Милано.. доста ви е вас купот ко за почеток. Инаку провери ги слободно моите мислења во темава дека верував дека има шанси да ве стигнеме, кога дури и 90% од нашиве се откажаа што се вика.. Интер го минеме лесно 100% е тоа!
Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?Сега Јувентус може и да паднат психички, една утепана екипа во последни минути да ти земе 2 бода. Кај Милан е голем мотивот а Интер мислам дека веќе немаат шанси за 3 место така да знае се што следува.....![]()
Се борат за МиланКаљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?
И После интерашите не биле за Милан,ма мрш!!сите ќе си го продадете гзот само Интер да ја пушти на Милан.
Па и Болоња не се бореа за ништо па скинаа ни бод и ни поништија чист гол. За вас се зависи од Каљари и Атланта дали ќе се ладат или ќе играат добар фудбал, не знам во какви односи сте со тие два клуба.Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?
Што ќе биде ако Интер ги тепа Милан![]()