Спиењето во Скопје поскапо отколку на море

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
хостелите , не хотел или приватно сместување, има разлика.

Во Белград пред некој месец, во хостелче близу железничката преноќив за 10 евра....

http://www.hostelworld.com/findabed.php/ChosenCity.Budva/ChosenCountry.Montenegro

еве ти хостели во Будва...
Хостели пишело, мене хотели ми се прочита. Како и да е, барем кажав како се движат цените во Будва :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не е лесно да си Македонец, а за Скопјанец па да не праиме муабет. Нека бидат среќни бројните туристи и посетители на Скопје шо цената не е повисока. Од 2014 има ред да чекаат и да плаќаат по 100 евра у шупа, за хостел мало сутра. Мислат евтин e барокот? Сегде у свет да појдат за вакви градби као кај нас ќе се изнадаваат пари по такси, а овде се им е блиску и достапно во круг од 1 км и уште се жалат дека им е скапо ноќевање?:eek:
Ќе затворат граници нашиве за циција туристи бе. Барокот ќе ни биде достапен само на нас, за охриѓани посебна цена :icon_lol: Башка шо тој 1км ќе го поминат со кочија - 1000 денари 100 метри поминати. Вози Мишкооо

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Како ми рече еден таксист зошто да биде лесно кога може да биде сложено ,сложено нив да ги изеде.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.710
Па нема да се спие бре!
Нели времето е пари, зашо да го трошиме у спиење!? :icon_lol:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Плач и лелек од Дрезден до Лајпциг...отиде барокот на југ, понов и поубав. Отидоа и луѓето. Затоа цените се такви. Понуда-потражња. Visit Skopje. Where baroque grows in real time.
Што е ноќевање во хостел за кое треба а се работи 3 работни дена во мкд...

T

Tetro

Гостин
Плач и лелек од Дрезден до Лајпциг...отиде барокот на југ, понов и поубав. Отидоа и луѓето. Затоа цените се такви. Понуда-потражња. Visit Skopje. Where baroque grows in real time.
Што е ноќевање во хостел за кое треба а се работи 3 работни дена во мкд...
три дена работи, еден ден спиј - Проект на здружените креатори на стандардот во Макаронија за изминативе двајсе години

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Скопје е држава не сигурно го кажаа тоа грчиштата

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Абе кога во Гевгелија дојде цената да биде 20 евра ноќевање што да збориме повеќе и тоа во нај ефтините објекти како мотел Ашикот и мотел Вардар, за другите да не правам муабет.

Kajgana Shop

На врв Bottom