Чини нечини вие Скопјани исто како Охриѓани станавте.Значи главна дестинација е сега туризам Скопје.Ако тргнеме по Балканските градови Белград,Загреб,Љубљана Скопје сега за сега е срање од град а и далеку е со култура и гостопримливост.Не летајте во облаци не почнува Македонската цивилизација од Скопје бе.140 евра во Александар Палас???Јас живеам во туристичко место па немате идеја за 140 евриња што можете да добиете.Значи цени од 15 евра па се до многу ама со појадок е секаде.Секој си го знае местото свое спрема џебот.Правиме муабет во срцето на Европа и да имаш каде да прошеташ и да видиш а во Скопје сега за сега се неколку работи.Центарот и тука сврти еден круг.Последен пат бев во Скопје пролетва и просто им се изначудив колку се удрени во главата.Еден тост 150 денара????Малку вратете се во реалноста бре ЕЈ.Кафе 100 денара.ХЕЕХЕХЕХЕХ. Абе на Плоштадот Свети Петар во Ватикан е толку пари кафето.Во Венеција,Фиренца Верона е толку пари кафето.Не го вреѓам градот СК ама барем таму одат од цел свет туристи и имаат знаменитости да се видат кој се одржувани.Кај нас знаменитости има многу ама сега се почнува со пониски цени.Секој почеток треба да има привлекување а не како Охриѓани не ни идите в Охрид ако не сакате.Ни ви идам ни ве е,,м.Значи пари давам Гз е,,м-Така има една изрека.Моите пари вредат таму каде што ќе ме почитуваат.Сакајте ги туристите и они ќе ве сакаат.
Секој задоволен турист носи нов турист а не да ме јебе некој ако сум гостин и да ме бричи на суво