Спиењето во Скопје поскапо отколку на море

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ајде ајде не викај двапати .. какви журки ке има летово Охрид .. подслушнав некаде дека годинава ке доаѓа најдобриот DJ во светов .Armin van Buren :D
Јок ..не го дига.... пројдоа тие години..:pos:
..сега сме повеќе за помали подискретни друштва... и подалеку од љубопитни погледи... и буквално подалеку од крајбрежјето... на безмоторно пластично-дрвено 14 метарско пловило кое плови на кај што дува ветерот.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Чини нечини вие Скопјани исто како Охриѓани станавте.Значи главна дестинација е сега туризам Скопје.Ако тргнеме по Балканските градови Белград,Загреб,Љубљана Скопје сега за сега е срање од град а и далеку е со култура и гостопримливост.Не летајте во облаци не почнува Македонската цивилизација од Скопје бе.140 евра во Александар Палас???Јас живеам во туристичко место па немате идеја за 140 евриња што можете да добиете.Значи цени од 15 евра па се до многу ама со појадок е секаде.Секој си го знае местото свое спрема џебот.Правиме муабет во срцето на Европа и да имаш каде да прошеташ и да видиш а во Скопје сега за сега се неколку работи.Центарот и тука сврти еден круг.Последен пат бев во Скопје пролетва и просто им се изначудив колку се удрени во главата.Еден тост 150 денара????Малку вратете се во реалноста бре ЕЈ.Кафе 100 денара.ХЕЕХЕХЕХЕХ. Абе на Плоштадот Свети Петар во Ватикан е толку пари кафето.Во Венеција,Фиренца Верона е толку пари кафето.Не го вреѓам градот СК ама барем таму одат од цел свет туристи и имаат знаменитости да се видат кој се одржувани.Кај нас знаменитости има многу ама сега се почнува со пониски цени.Секој почеток треба да има привлекување а не како Охриѓани не ни идите в Охрид ако не сакате.Ни ви идам ни ве е,,м.Значи пари давам Гз е,,м-Така има една изрека.Моите пари вредат таму каде што ќе ме почитуваат.Сакајте ги туристите и они ќе ве сакаат.
Секој задоволен турист носи нов турист а не да ме јебе некој ако сум гостин и да ме бричи на суво

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Последен пат бев во Скопје пролетва и просто им се изначудив колку се удрени во главата.Еден тост 150 денара????Малку вратете се во реалноста бре ЕЈ.Кафе 100 денара.ХЕЕХЕХЕХЕХ. Абе на Плоштадот Свети Петар во Ватикан е толку пари кафето.Во Венеција,Фиренца Верона е толку пари кафето.Не го вреѓам градот СК ама барем таму одат од цел свет туристи и имаат знаменитости да се видат кој се одржувани.Кај нас знаменитости има многу ама сега се почнува со пониски цени.
Милионер да бев немаше да терам ноќен живот во овој глуп град со овој глуп глуп глуп народ :love:
90 денара мало макијато, тоест евро ипол....толку во мој златна виена кошта. Ама во Скопје има само елита и затоа цените се елитни. Има тука форумџии што сега би се тепале за да докажат дека мора така....а бе ајде.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Скопјаниве се бунат Охрид било скапо, а не гледаат како е кај нив ...

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Милионер да бев немаше да терам ноќен живот во овој глуп град со овој глуп глуп глуп народ :love:
90 денара мало макијато, тоест евро ипол....толку во мој златна виена кошта. Ама во Скопје има само елита и затоа цените се елитни. Има тука форумџии што сега би се тепале за да докажат дека мора така....а бе ајде.
Батка финтата е да се избрака сељачанава од нашето Скопје, све усраа и затоа сега ќе ги рокнеме цените до плафон па кој сељак сака нека остане, и да Скопје на Скопјаните!!!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Скопјаниве се бунат Охрид било скапо, а не гледаат како е кај нив ...
Охрид најскапото макијато е 60-70 денари .. да го пиеш во кафичине што се покрај езеро , а во другине е по 40-50 денари .. скопје го плаќаш 100 денари да гледаш вардар колку е чист .. и после кога ке дојдат во Охрид скапо им било да платат 10 евра смештај на локации што се на 5-10 мин од езерото ..

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Батка финтата е да се избрака сељачанава од нашето Скопје, све усраа и затоа сега ќе ги рокнеме цените до плафон па кој сељак сака нека остане, и да Скопје на Скопјаните!!!
(y)

:pos:

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Охрид најскапото макијато е 60-70 денари .. да го пиеш во кафичине што се покрај езеро , а во другине е по 40-50 денари .. скопје го плаќаш 100 денари да гледаш вардар колку е чист .. и после кога ке дојдат во Охрид скапо им било да платат 10 евра смештај на локации што се на 5-10 мин од езерото ..
Абе какво езеро не вреди ни да се измочам у него, па уште макијато да сум пиел, ќе си го прашам, подобро на улица Македонија ќе седнам и уживанција - скопска класа бе баткаааааа.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Скапо е за да не може било кој да дојде во Скопје, исто е и со рестораните и кафичите, има ефтини како ,,Слонче" каде што идат луѓе да се најадат и напијат за 300 денари и се обиколени со ниска класа на луѓе и има ресторани како ,,Воденица", каде што макијатото е 220 денари и се најадуваш со 2000 денари, а си обиколен со елита, со луѓе како Трифун Костовски, Орце Камчев, Фијат Цаноски ...

:pos: Се шалам, конкуренцијата ја прави цената, да имаше повеќе хотели и мотели поевтино ќе беше :)

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Батка без навреда ама ти од кое село си се населил во Скопје.Дали знаеш дека веќе ги навреди сите Скопјани???Пола Скопје е населено од Македонија и не е само од селата значи има и од градовите останати.А ти ако си чистокрвен Скопјанец алал да ти е,ама до кое колено си чистокрвен???Кажи еве вака ти а и да видам нека се огласат тука на форумот што живеат во Скопје
КОЈ Е СО ЧИСТА КРВ ОД СКОПЈЕ::::::::::????
Ти бе од шарената крава млеко да не си задоен???
Крсти им се на сељаците пола Скопје ви го купија цел капитал е кај нив а ти ги плукаш.
Да не те навредам ама толку просто кажано немам слушнато до сега.
И после ви сметаат Охриѓани БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Замисли колку ќе биде скапо кога Коце ќе пушти бродови по Вардар, пошо подморници сеа имате

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Батка без навреда ама ти од кое село си се населил во Скопје.Дали знаеш дека веќе ги навреди сите Скопјани???Пола Скопје е населено од Македонија и не е само од селата значи има и од градовите останати.А ти ако си чистокрвен Скопјанец алал да ти е,ама до кое колено си чистокрвен???Кажи еве вака ти а и да видам нека се огласат тука на форумот што живеат во Скопје
КОЈ Е СО ЧИСТА КРВ ОД СКОПЈЕ::::::::::????
Ти бе од шарената крава млеко да не си задоен???
Крсти им се на сељаците пола Скопје ви го купија цел капитал е кај нив а ти ги плукаш.
Да не те навредам ама толку просто кажано немам слушнато до сега.
И после ви сметаат Охриѓани БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ
Браво ама му го плесна хехех :D

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Каква елита???Арогантна самозаљубена??Читај колку се самозаљубени!!!!!
Може да се елита ама Сељак елита.Море и таму колку има сиромав свет само далеку е се/
Отиде Скопје у к,, го купија веќе цел град они што ги викаат сељаци а тие имаат повеќе пари од нив и живеат како цареви во нивниот роден град.А 90% што се кажуваат Скопјани се џукели кажано(Мешавина од повеќе народ)
Не сакам да навредам никого туку само им кажувам на самозаљубените арогантните да се пресметаат од каде потекнуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom