Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Дали сакате да пријавиме Кајгана екипа?
Ако сте заинтересирани, пишете кој е за 5, а кој за 21 км...
посебно си се рачуна екипата нема врска со индивидуалното трчање нели? ќе има резултати на крај и индивидуално и екипно? Ако е така пиши ме и мене на 21.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
И индивидуално и екипно... Читај ги правилата на сајтот.
Може дури и повеќе од 4 души да се пријавиме, ама времето на најдобрите 4 се зема во предвид. А индивидуалното си е башка :)

21km:
1. Acid
2. македонче93

5km:
1. statusQuO

Други?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ајде уште еден на 21 км да се пријаве..
ако нема кој може да го пишеме еден другар шо ке трче со мене,ама не е член на форумот..

O

Orion.

Гостин
Има ли некој инфо од минатиот маратон, победникот на 5 км за колку време ги истрча ?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Има ли некој инфо од минатиот маратон, победникот на 5 км за колку време ги истрча ?
Врска неам, али на овоа “трчаме кон целта“ што беше, првиот беше 17 мин. шо значи најкасно тоа :)

O

Orion.

Гостин
Врска неам, али на овоа “трчаме кон целта“ што беше, првиот беше 17 мин. шо значи најкасно тоа :)
Аха. Значи на оваа трка од 5 км ако сакаш да тепаш треба доста брзо темпо да маваш:) Јас трчам околу 5 км но никогаш не ми текнало да мерам точно за колку време завршувам мада тука сум негде 20тина минути. Штета што не сум во можност да учествувам ради обврски во тој период а баш би сакал...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Пријави се на сајтот... Потоа ќе ја пријавиме екипата :)

И AceMaus ќе трча на 21, само треба да се изјасни дали сака да влезе во тимот :)
влагам у КЛАНОТ кајгана :) пишете ме таму хех

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Аха. Значи на оваа трка од 5 км ако сакаш да тепаш треба доста брзо темпо да маваш:) Јас трчам околу 5 км но никогаш не ми текнало да мерам точно за колку време завршувам мада тука сум негде 20тина минути. Штета што не сум во можност да учествувам ради обврски во тој период а баш би сакал...
Ја истрчав за 25, не планирам под 20 а ни над 25 да сум на скопскиов.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако ме примате нормално доаѓам се одлучив на 21 км.Заедно сме посилни.Ако не сам ќе си трчам.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Како да се пријавам за полумаратонот со вас?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Пријавете си се најнормално како индивидуалци на сајтот, екипа последните 3 дена се пријавува... За тоа, треба сите пред 3. мај да имате подигнати пакети и стартни броеви. Читајте тука: http://www.skopskimaraton.com.mk/team/index.html

21km:
1. Acid
2. македонче93
3. AceMaus
4. Командо
5. Stef Angel

5km:
1. statusQuO

Се пријавивте сите на сајтот така? Ќе се договориме ако сакате сите заедно да ги земеме стартните пакети...

Други?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пријавете си се најнормално како индивидуалци на сајтот, екипа последните 3 дена се пријавува... За тоа, треба сите пред 3. мај да имате подигнати пакети и стартни броеви. Читајте тука: http://www.skopskimaraton.com.mk/team/index.html

21km:
1. Acid
2. македонче93
3. AceMaus
4. Командо
5. Stef Angel

5km:
1. statusQuO

Се пријавивте сите на сајтот така? Ќе се договориме ако сакате сите заедно да ги земеме стартните пакети...

Други?
за трката на 5000 метри најдоцна до 5 мај 2012
така да не мора ни да се брзам :D али ај сепак, ќе се пријавам
не ми е јасно шо ќе им е број на лична карта

Kajgana Shop

На врв Bottom