S
Sheldon Cooper
Гостин
aбе не е толку озбилно за последна линијаПраша за најефикасни
Бај д уеј во право си, дексата е последна линија.
aбе не е толку озбилно за последна линијаПраша за најефикасни
Абе и онака нема да ти ги дадат без рецептaбе не е толку озбилно за последна линија
Да, ама пошто не пиша "луѓе не можам да гледам, плачам ко крокодил", дексата нека му седат ко резерва, подобро да проба прво со патанолот, скоро како дексата се ефикасни, а не е временски ограничено колку може да ги става.Праша за најефикасни
Даа бе такви ставав јас,фала Алтернатиф што ме потсетиДа, ама пошто не пиша "луѓе не можам да гледам, плачам ко крокодил", дексата нека му седат ко резерва, подобро да проба прво со патанолот, скоро како дексата се ефикасни, а не е временски ограничено колку може да ги става.
Повеќе прочитај тука:Уназад неколку дена, по над 10 пати на ден ми се случуваат оние мускулни контракции, неволеви (незнам како да ги објаснам, twitch е на англиски). И тоа низ целото тело- де на главата, де на рамења, раце, некогаш на вратот буквално насекаде.
Некој слично искуство?
Да не одиш во теретана? Ако одиш, тоа се стрии и се нормална работа како резултат на растење на мускулот и растегнување на кожата. Постојат креми за да се ублажи визуелниот ефект, ама да исчезнат скроз нема. Сите "билдери" ги имаатНа раката, поточно кај бицепсот ми се појавија како црвени линии, како жили нешто...
Вените се поцрвенети нешто, или е нешто друго?
btw само што приметив, порано немав.
Јок, не одамДа не одиш во теретана? Ако одиш, тоа се стрии и се нормална работа како резултат на растење на мускулот и растегнување на кожата. Постојат креми за да се ублажи визуелниот ефект, ама да исчезнат скроз нема. Сите "билдери" ги имаат
Не мора да одиш у теретана за да ти се појават стрии. Може и ако се поправиш/ослабеш да ти се појават.Јок, не одам
Ако ослаби како би му се појавиле?Не мора да одиш у теретана за да ти се појават стрии. Може и ако се поправиш/ослабеш да ти се појават.
jas se zdebeliv za nenormalno vreme 29 kila i oslabev isto mn brzo i mi se pojavijaАко ослаби како би му се појавиле?