Diablo 3

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Уопште не ни копија не е ни лоша , во споредба со D3 е каде каде подобра иако е правена од 18 луѓе . D3 е толку многу dumbed down што ми се повраќа ....спореди ги skill trees на D3 и PoE . Незнам ни зашто ги споредувам двеве игри кога изгледаат како да немаат допирна точка и да целат кон скрос друга група на луѓе. Играјте си го вие цртаниот филм d3 не ви сметам ;)
You're talking about this sh**
Bitch please :ROFLMAO: ако најдеш во друга игра исто така додирна точка со играчот и околината како што има Diablo 3 "јави ми се". Инаку гледам играта PoE е достојна но доколку имаш таков вкус или мислење за D3 (цртани филмови) ти препорачувам да играш Sacred .

Инаку D3 не само што има ТОП графика, сторија и гејмплеј туку ти нуди и co-op play / Multiplay + RL auction house ако ти фајќа малку мозокот ќе можеш и да заработиш некоја пара.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
А добро, што си запнал со таа игра ти тука на тема за Диабло 3. Играј ја никој не ти брани. Ако имаш нешто да кажеш за Диаблото кажувај. Ако сакаш да збориш за другата игра отвори си нова тема.
Јас само одговарам не почнувам да зборам за PoE ако примети , така да уживај ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 21:02 ---
Bitch please :ROFLMAO: ако најдеш во друга игра исто така додирна точка со играчот и околината како што има Diablo 3 "јави ми се". Инаку гледам играта PoE е достојна но доколку имаш таков вкус или мислење за D3 (цртани филмови) ти препорачувам да играш Sacred .

Инаку D3 не само што има ТОП графика, сторија и гејмплеј туку ти нуди и co-op play / Multiplay + RL auction house ако ти фајќа малку мозокот ќе можеш и да заработиш некоја пара.
Ме изгуби кај делот со додирната точка а исто и кај делот со ТОП графика :pos::pos::pos:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Какво PoE, какви срања, Diablo 3 е правата ствар.

Ова не доаѓа од фенбој, туку од човек што до пред некој месец ја хејташе играта и викаше дека пре би ја играл Torchlight 2 него Diablo 3... се додека не ја проба бетата.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Според видеово, играва ќе е добра и игрива САМО ЗАТОА ШТО е иста како диабло, што значи истата игра со многу полоша приказна и тапа филинг.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Според видеово, играва ќе е добра и игрива САМО ЗАТОА ШТО е иста како диабло, што значи истата игра со многу полоша приказна и тапа филинг.
Јас само одговарам не почнувам да зборам за PoE ако примети , така да уживај ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 21:02 ---

Ме изгуби кај делот со додирната точка а исто и кај делот со ТОП графика :pos::pos::pos:
Е па тоа сакам да му кажам на "Мезнаеш™" дека филингот односно "допирната точка со играчот и околината" кај да удриш на било која страна нешто се крши се руши а во ниедна друга игра непамтам да имаш ваква слобода да удриш во ЅИД со глава и тој да се сруши без некоја посебна причина. Инаку сториите на задачите (квестовите) не ги читаш сам, туку дијалогот ти е во звучен формат... lets be honest who defaq reads the quests or the journals ??

Btw Мезнаеш™ дај те молам линкни ми перформанси на PC-to да видам со што кофигурација си ја играл D3 и се ти било на High Q :icon_lol:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Е па тоа сакам да му кажам на "Мезнаеш™" дека филингот односно "допирната точка со играчот и околината" кај да удриш на било која страна нешто се крши се руши а во ниедна друга игра непамтам да имаш ваква слобода да удриш во ЅИД со глава и тој да се сруши без некоја посебна причина. Инаку сториите на задачите (квестовите) не ги читаш само туку дијалогот ти е во звучен формат... lets be honest who defaq reads the quests or the journals ??

Btw Мезнаеш™ дај те молам линкни ми перформанси на PC-to да видам со што кофигурација си ја играл D3 и се ти било на High Q :icon_lol:
Diablo 3 нема многу голема интерактивна околина , и кај и да удриш ништо не се случува само кај што развивачите рекле дека ќе се руши и ќе падне item од таму само таму се руши така да не ја јачај таа страна на играта пошто е тапа. Исто графиката е една од послабите страни , иначе не се секирај за мојата конфигурација мене ми ја вози Battlefield 3 na ultra без проблем така да D3 на high e мачји кашаљ. Звучниот дијалог во денешно време е исто многу нормална ствар.

И за крај не кажувам дека D3 ќе биде лоша игра , но тврдам дека е ДАЛЕКУ од тоа што требаше да биде и дека е dumbed down до максимум за пошироките маси и за поголем профит.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Diablo 3 нема многу голема интерактивна околина , и кај и да удриш ништо не се случува само кај што развивачите рекле дека ќе се руши и ќе падне item од таму само таму се руши така да не ја јачај таа страна на играта пошто е тапа. Исто графиката е една од послабите страни , иначе не се секирај за мојата конфигурација мене ми ја вози Battlefield 3 na ultra без проблем така да D3 на high e мачји кашаљ. Звучниот дијалог во денешно време е исто многу нормална ствар.

И за крај не кажувам дека D3 ќе биде лоша игра , но тврдам дека е ДАЛЕКУ од тоа што требаше да биде и дека е dumbed down до максимум за пошироките маси и за поголем профит.

:D

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
We'll just have to wait and see what will the community say about this. (y)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Не зборев јас за овој аспект , одувек си држеле репутација со hell . nightmare inferno итн. (y) . Зборев за самите механики во играта многу се извадени а некои се само безвезе стаени. И јас се надевам дека D3 ќе биде добра игра али со тоа досега што го играв , читав и видов можам да кажам дека се надевав на многу повеќе.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не зборев јас за овој аспект , одувек си држеле репутација со hell и nightmare (y) . Зборев за самите механики во играта многу се извадени а некои се само безвезе стаени. И јас се надевам дека D3 ќе биде добра игра али со тоа досега што го играв , читав и видов можам да кажам дека се надевав на многу повеќе.
Ќе има пачови и експанзии, што се секираш.

Има ли негде демо/бета од Path of Exile да ја поиграм додека не излезе Prototype 2 и Diablo III?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Не знам зашто го водите моабетов, споредувате triple A игра со free to play игра :) Споредбава е помеѓу Мерцедес и Југо.

Сега на некој не му се фрлаат пари за игра, тoa разбирам, а дека била PoE подобра од D3... јас да бев дизајнер на PoE па пак немаше да ги убедувам другите во ова. Ствар укуса или тежок хејт спрема D3?

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Не разбирам што е dumbed down сериозно.И D2 на нормал беше лесна што и така треба да биде на normal тежина.Нема да ги заборавам нервозите и запотената тастатура и маус коа ми кршеше кичми Duriel на nightmare i hell.D3 ќе биде истото верувај,доколку те интереисра повеќе за тежината во D3 објаснета убаво(а воедно и за сите заинтересирани кој што го немаа гледано) клипот подоле.
Убаво е објаснето и за билдовите во D3 и за тоа колку само не е dumbed down играта како што потенцираше погоре "Мезнаеш".

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
path of exile f2p beta...i ja stavas pred diablo...a e kopija od diablo....mi mirisa na hejt samo radi keshot :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
lugee uste 20 dena. pa koj ke igra path of exile,, koj ima pari ke igra diablo 3,, so sreka na site

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Како што имав кажано порано Близард си е Близард.Колку и да ги мразиш заради доста причини пак ќе ја купиш(или пиратираш) играта и нормално ќе изгубиш дооооооооооооооооооооста време на игрите.

Прашајте го само другар ми кој не ја брише Старкрафт(и кецот и двојката) и уште си ја тера без досада.

Колку само го сакам колекционерското издание,ама прескапо е.

Kajgana Shop

На врв Bottom