Diablo 3

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ги пробав сите класи.Па вака Witch Doctorot го прекинав со игра после 2lvl,не е мој тип на херој.Wizard-от исто после 4lvl :D Барбариан не е лош ама никогаш не сум го играл, нити во двојката дибло ми беше омилен ниту сега.Се двоумам помеѓу Монк и Демон хантерот еден од тие два ќе го шибам на 15мај на релис :D А за серверите јасно беше дека ќе имаат гадни фрки, за тоа и го прават тестов за на релис да не го папаме со паднати сервери и безброј ерори :D
јас го изиграв Демон хантерот до левел 10. Нема некои многу кул магии ама интересен е за играње со Tumble+speed passive

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
јас го изиграв Демон хантерот до левел 10. Нема некои многу кул магии ама интересен е за играње со Tumble+speed passive
Ми се допаѓа што има добар disbale.Значи aoe стапици за slow,после тоа она шакл шотот што врзуваш повеќе непирјатели со обичен удар.Значи тоа нит троши хејтред нит дисциплина :D после ако има пример нели блинк непријатели имаш или Tubmle или она невидилив да идеш некој си 3 сек.Плус со тоа рафал пукањето прави многу демиџ,иако цица доста хејтред тоа ама многу добар DPS e :D Значи се на се добар DPS,доабр disable,и добри скилови за бегање ако ти згусти :D

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Што мислите дали ќе успеат да ја кракуваат играва ?? :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Нормално, секоја игра се кракува, прашање е на време...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас ја заиграв Торчлајт. Не само што е лесна и еднолична (до каш то играв се беше подземје, па брзо здосади), туку и сите оние итеми паѓаа како дожд. Мислам на секакви раритети и уникати, делови од комплети и сл. Тоа уште толку ми го уби филмот. Се` си мислам дека играта беше направена само за да се продаде Engine-от, кој беше одлично прилагоден за послаби конфигурации. Можеби играта е инспирарана од Диабло 2, ама во никој случај не и е рамна.
На таа игра имаат работено неколку дечки што учествувале и во креирањето на Diablo 2, затоа е 90% слична.
--- надополнето: 23 април 2012 во 04:21 ---
Што мислите дали ќе успеат да ја кракуваат играва ?? :D
Ќе мора да направат кракнат сервер, како што беше случајот со WOW.

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Уф, играње викендов максимално ептен јака неам зборој. :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Само што заврши бетата, играва е перверзии!
Мехх, добра е не е лоша али сепак мислам дека не е достоен наследник на Diablo 2 . Затоа ја ќе идам со Path of Exile .. многу подобар стил има од D3 а и плус е бесплатна.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мехх, добра е не е лоша али сепак мислам дека не е достоен наследник на Diablo 2 . Затоа ја ќе идам со Path of Exile .. многу подобар стил има од D3 а и плус е бесплатна.
Каква лоша копија на диабло 2/3 - ко кинески ајфон.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Каква лоша копија на диабло 2 - ко кинески ајфон.
Уопште не ни копија не е ни лоша , во споредба со D3 е каде каде подобра иако е правена од 18 луѓе . D3 е толку многу dumbed down што ми се повраќа ....спореди ги skill trees на D3 и PoE . Незнам ни зашто ги споредувам двеве игри кога изгледаат како да немаат допирна точка и да целат кон скрос друга група на луѓе. Играјте си го вие цртаниот филм d3 не ви сметам ;)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
ja simnav path of exile ja instalirav, pocnav da igram i posle 60 sekundi DELETE, poglupa igra nemam videno gabe potroseni 3,5 giga

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
ja simnav path of exile ja instalirav, pocnav da igram i posle 60 sekundi DELETE, poglupa igra nemam videno gabe potroseni 3,5 giga
Тоа е или пошто си ептен голем fanboy на D3 , или пошто никад не си ја осетил d2 ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 20:53 ---
А и да самиот факт што ти судиш игра за 60 секунди кажува нешто

N

Nessa Alcarin

Гостин
Тоа е или пошто си ептен голем fanboy на D3 , или пошто никад не си ја осетил d2 ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 20:53 ---

А и да самиот факт што ти судиш игра за 60 секунди кажува нешто
А добро, што си запнал со таа игра ти тука на тема за Диабло 3. Играј ја никој не ти брани. Ако имаш нешто да кажеш за Диаблото кажувај. Ако сакаш да збориш за другата игра отвори си нова тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom