Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ги пробав сите класи.Па вака Witch Doctorot го прекинав со игра после 2lvl,не е мој тип на херој.Wizard-от исто после 4lvl :D Барбариан не е лош ама никогаш не сум го играл, нити во двојката дибло ми беше омилен ниту сега.Се двоумам помеѓу Монк и Демон хантерот еден од тие два ќе го шибам на 15мај на релис :D А за серверите јасно беше дека ќе имаат гадни фрки, за тоа и го прават тестов за на релис да не го папаме со паднати сервери и безброј ерори :D
јас го изиграв Демон хантерот до левел 10. Нема некои многу кул магии ама интересен е за играње со Tumble+speed passive

јас го изиграв Демон хантерот до левел 10. Нема некои многу кул магии ама интересен е за играње со Tumble+speed passive

Ми се допаѓа што има добар disbale.Значи aoe стапици за slow,после тоа она шакл шотот што врзуваш повеќе непирјатели со обичен удар.Значи тоа нит троши хејтред нит дисциплина :D после ако има пример нели блинк непријатели имаш или Tubmle или она невидилив да идеш некој си 3 сек.Плус со тоа рафал пукањето прави многу демиџ,иако цица доста хејтред тоа ама многу добар DPS e :D Значи се на се добар DPS,доабр disable,и добри скилови за бегање ако ти згусти :D

Што мислите дали ќе успеат да ја кракуваат играва ?? :D

Нормално, секоја игра се кракува, прашање е на време...

Јас ја заиграв Торчлајт. Не само што е лесна и еднолична (до каш то играв се беше подземје, па брзо здосади), туку и сите оние итеми паѓаа како дожд. Мислам на секакви раритети и уникати, делови од комплети и сл. Тоа уште толку ми го уби филмот. Се` си мислам дека играта беше направена само за да се продаде Engine-от, кој беше одлично прилагоден за послаби конфигурации. Можеби играта е инспирарана од Диабло 2, ама во никој случај не и е рамна.

На таа игра имаат работено неколку дечки што учествувале и во креирањето на Diablo 2, затоа е 90% слична.
--- надополнето: 23 април 2012 во 04:21 ---
Што мислите дали ќе успеат да ја кракуваат играва ?? :D

Ќе мора да направат кракнат сервер, како што беше случајот со WOW.

Уф, играње викендов максимално ептен јака неам зборој. :)

Само што заврши бетата, играва е перверзии!
Мехх, добра е не е лоша али сепак мислам дека не е достоен наследник на Diablo 2 . Затоа ја ќе идам со Path of Exile .. многу подобар стил има од D3 а и плус е бесплатна.

Мехх, добра е не е лоша али сепак мислам дека не е достоен наследник на Diablo 2 . Затоа ја ќе идам со Path of Exile .. многу подобар стил има од D3 а и плус е бесплатна.

Каква лоша копија на диабло 2/3 - ко кинески ајфон.

Каква лоша копија на диабло 2 - ко кинески ајфон.
Уопште не ни копија не е ни лоша , во споредба со D3 е каде каде подобра иако е правена од 18 луѓе . D3 е толку многу dumbed down што ми се повраќа ....спореди ги skill trees на D3 и PoE . Незнам ни зашто ги споредувам двеве игри кога изгледаат како да немаат допирна точка и да целат кон скрос друга група на луѓе. Играјте си го вие цртаниот филм d3 не ви сметам ;)

ja simnav path of exile ja instalirav, pocnav da igram i posle 60 sekundi DELETE, poglupa igra nemam videno gabe potroseni 3,5 giga

ja simnav path of exile ja instalirav, pocnav da igram i posle 60 sekundi DELETE, poglupa igra nemam videno gabe potroseni 3,5 giga
Тоа е или пошто си ептен голем fanboy на D3 , или пошто никад не си ја осетил d2 ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 20:53 ---
А и да самиот факт што ти судиш игра за 60 секунди кажува нешто

Тоа е или пошто си ептен голем fanboy на D3 , или пошто никад не си ја осетил d2 ;)
--- надополнето: 23 април 2012 во 20:53 ---

А и да самиот факт што ти судиш игра за 60 секунди кажува нешто
А добро, што си запнал со таа игра ти тука на тема за Диабло 3. Играј ја никој не ти брани. Ако имаш нешто да кажеш за Диаблото кажувај. Ако сакаш да збориш за другата игра отвори си нова тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom