Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не очекувај дека тешко ќе им биде на Милан .. Они си го имаат на ти го дај ми го со Џенова .. Најголем оптимизам имам на дуелот Сиена-Милан каде што мислам домаќините јако ќе изиграат и нема да се предадат ..

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не очекувај дека тешко ќе им биде на Милан .. Они си го имаат на ти го дај ми го со Џенова .. Најголем оптимизам имам на дуелот Сиена-Милан каде што мислам домаќините јако ќе изиграат и нема да се предадат ..
И со Интер нема да им е лесно исто така... Се надевам Интер да биде во игра за 3 место до тогаш.. но сепак не може градско дерби да биде лесно за било кого....

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Денеска на Виново тренинг на екипата , утре на пат кон Чезена , беа присутни и Паратичи , Недвед , и Ањели.

Квалјарела не може да игра поради картоните , Матри-Вучинич ќе ни биде нападот . Гуида ќе го суди натпреварот во Мануци .

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Nati go daj mi go imaat koga na Genova ne im trebaat poeni ali sega se 17 mesto so +1 :) Neznam dali go vide videoto od vikendov kade sto gi soblakaa dresovite igracive na genoa bidejki ne bea zadovolni navivacive pa posle molenje kolenje se vrati se vo normala.Taka da ne veruvam deka ke im gi podarat 3-ti boda koi moze ke gi kostaat ispaganje vo seria b .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Nati go daj mi go imaat koga na Genova ne im trebaat poeni ali sega se 17 mesto so +1 :) Neznam dali go vide videoto od vikendov kade sto gi soblakaa dresovite igracive na genoa bidejki ne bea zadovolni navivacive pa posle molenje kolenje se vrati se vo normala.Taka da ne veruvam deka ke im gi podarat 3-ti boda koi moze ke gi kostaat ispaganje vo seria b .
Абе ќе се спаси Џенова, види на Лече распоред колку тежок имаат... Џенова да изгуби од Милан ние да ги тепаме Лече ете пак исто бодови разлика ќе бидат ..

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Како и да е притисокот е на нивна страна ние сме растеретени имаме дури и право на кикс што не верувам дека ќе го има како што играат нашиве а + ако се знае и со кои екипи ќе играме до крајот би требало само рутински да гоа завршиме првенството :))

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Како и да е притисокот е на нивна страна ние сме растеретени имаме дури и право на кикс што не верувам дека ќе го има како што играат нашиве а + ако се знае и со кои екипи ќе играме до крајот би требало само рутински да гоа завршиме првенството :))
Само на гостувањата во Чезена и Новара ќе биде опасно... Дома паѓаат сите ...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Како што прочитав на фб некои шпекулации дека во Милано се знаело дека Милан биле спремни на пораз за да ја спасат Џенова од испаѓање а со тоа и откажување од титулата оваа година и сакале да го баталат Алегри и од следната сезона Капело да седне на клупата на Милан...

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
А што бидна со Конте и затворската казна што му се заканува?!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Не е со Рома. Вчера Буфон имаше жолта опрема, оваа на сликата е сива. Без разлика кога било, интересна фотка.

Како што прочитав на фб некои шпекулации дека во Милано се знаело дека Милан биле спремни на пораз за да ја спасат Џенова од испаѓање а со тоа и откажување од титулата оваа година и сакале да го баталат Алегри и од следната сезона Капело да седне на клупата на Милан...

Не ми се верува дека Милан би направиле вакво нешто.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Не е со Рома. Вчера Буфон имаше жолта опрема, оваа на сликата е сива. Без разлика кога било, интересна фотка.

Не ми се верува дека Милан би направиле вакво нешто.
Мислам дека е стадионот Бентегоди во Верона против Киево кога игравме 0-0 .. Али фотошоп :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
абе дечки ако играат посветено и со срце како на последниве неколку утакмици,јас сум убеден во успех.Па дури и да немаат среќа (да се помрднам од место) јас толку горд на Јуве не знам од кога не сум бил

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Без грижи, Јуве е далеку по мотивиран од Милан... све ќе убијат сега за скудето, ќе се борат до крај... после толку сезони пак да се радуваш на титула, не е лесно.

Kajgana Shop

На врв Bottom