Фан Клуб: Јувентус

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Не очекувам да ја испуштиме оваа шанса за титула.По мотивирани сме прилично лесни натпревари имаме нема ме повредени така да не гледам шанса за пад во форма во вакви моменти.Ке бидат карневали ако ја освоиме двојната круна :vozbud:

Член од
23 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
21
Само да продолжат со победи до крај и да го земат скудетото-и трета ѕвезда (y)

G

grande-juve

Гостин
Само да продолжат со победи до крај и да го земат скудетото-и трета ѕвезда (y)
После сите овие шестгодишни патешествија, јас мислам за идната година заслужуваме дрес со четири ѕвезди:)

Инаку кога играме 3-5-2, Де Чеље си владее лево, и после ваква одлична сезона јас мислам Конте ќе го остави во прв тим и за идната година, од одбрана ќе треба само еден централен што ќе биде резерва со Касерес, може и евентуално поискусен лев бек за на клупа, и цела одбрана да биде покриена за двете формации.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Се поизвесно станува заминувањето на КАПИТЕНОТ. Знам дека кога и дефинитивно нема да му го продолжат договорот ќе плачам како мало дете затоа што сум емотивно приврзан кон човеков. Едноставно израснав гледајќи го во црно-белиот дрес. Алекс го одбележа моето детство. Имаше и низа други одлични играчи кои го носеа дресот на Јуве ама за мене отсекогаш постоеше само една ЛЕГЕНДА. Се погоди да му ја следам цела кариера во дресот на Јуве. Го засакав како да ми е постар брат. Се уште се надевам дека Ањели некако ќе се предомисли и ќе му овозможи да ја заврши кариерата меѓу своите, меѓу оние кои го сакаат ама па од друга страна гледам дека шансите за тоа се минимални, речиси никакви. Тешко ќе го поднесам моментот кога и дефинитивно КАПИТЕНОТ веќе нема да биде дел од ЈУВЕ.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ламела го казниле 3 утакмици поради тоа што го плукна Лихштајнер.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.486
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/1105-2012-04-23-23-23-45

Само овој може да го земе бројот откако ќе се пензионира ( Или замине ) Дел Пиеро. Џиџи знае што значи тежината на овој број, и би бил пресреќен ако идната сезона ( нели ако замине Алекс ) го носи неговиот број. Уште ме лазат морници кога се пензионира Недвед, неговиот број го зема Амаури :facepalm:

Член од
23 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
21
И јас мислам не треба никој да го земе треба да си остане така-нема таков играч како Алекс така да не е достоен никој да го носи

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.486
И јас мислам не треба никој да го земе треба да си остане така-нема таков играч како Алекс така да не е достоен никој да го носи
Знаејќи ја управава, што го брка Алекс, тогаш сигурно ќе ја дадат десетката на некој играч, а јас богами несакам да ја дадат на играчи од типот на Бориело, Амаури ... Буфон е најблиску до Алекс во моментов, и како легенда на клубот, и по однесување на терен...

Kajgana Shop

На врв Bottom