Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
K*рлиња ќе не даваат ли на Телма утре од 18:00 и дали ќе има собиранка во Њујорк кафе или пак само за дерби утакмици се иде во Њујорк кафе...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Без паника не ја зима Џиџи десетката луди ли сте:D на заебанција го кажа тоа,дека он има број 1 и демек му фали уште нула па да има 10 на дресот:) се зезаше..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Без паника не ја зима Џиџи десетката луди ли сте:D на заебанција го кажа тоа,дека он има број 1 и демек му фали уште нула па да има 10 на дресот:) се зезаше..
Не паничиме туку се согласуваме Џиџи да го носи бр. 10 наредна сезона доколку си отиде капитенот..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не паничиме туку се согласуваме Џиџи да го носи бр. 10 наредна сезона доколку си отиде капитенот..
Нема шанси Џиџи да ја носи десетката,како може 10 на голман да му се даде?се согласувате откако Џиџи изјави и тоа на заебанција,смирете се малце.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Нека му ја дадат на Пирло 10ката...
И да сака Јувентус да му ја даде десетката на Пирло тој нема да ја земе, 21 е негов број, одсекогаш играл со него, нема да го смени, сигурен сум.
А тоа со Џиџи и мене ми изгледа како мајтап, не ми се верува дека би го сменил кецот. Да се знае кој е број 1 во Јувентус/Италија/Европа/Светот :D :P :icon_lol: :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема шанси Џиџи да ја носи десетката,како може 10 на голман да му се даде?се согласувате откако Џиџи изјави и тоа на заебанција,смирете се малце.
Што има врска бројот на која позиција играш ? Има и голмани што носат 11 број или пак напаѓач има 99 број (баш пред недела глеав јапонско првенство од 12 сабајле на спорт клуб) па никому ништо..
--- надополнето: 24 април 2012 во 19:47 ---
Ете го Матри напаѓач носи број 32, а Де Чеље носи 11 па игра лев бек ...

Kajgana Shop

На врв Bottom