UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ма Ливерпул е историја, а ако се оди ко шо треба, се подалечна и подалечна историја. :pos:
Ти признавам, ме заеба....(y) Вие ја градите иднината...те молам брат, безцелно е да се стават во ист контекст овие два тима.....крајно безцелно, само болен во мозокот и инат човек може да го збори или тврди спротивното.

F

fantomX

Гостин
Ништо не ми влева повеќе надеж дка Ливерпул ќе си се исправи ко шо му личи, него твоите прогнози за „иднината“ на Ливерпул. :vozbud:
Желба е, не е прогноза. Сепак би требало да се вратат со милионите и милијардите на америте, иако нели плукаа(т) по такви големи газди, сега гордо ќе ги прифатат. :facepalm:
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:42 ---
Ти признавам, ме заеба....(y) Вие ја градите иднината...те молам брат, безцелно е да се стават во ист контекст овие два тима.....крајно безцелно, само болен во мозокот и инат човек може да го збори или тврди спротивното.
Кој бре два тима, ко само за Ливерпул ти зборувам? И то во темава за ЛШ. Што прави да се осеќам ко да возам во спротивен правец на автопат.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
1.
bla bla youtube videa

2.
И ај ке разберев ова вториов болд што е да ми го кажеше некој фан на италијанскиве екипи (кои стварно имаат јаки навивачи,ултраси,песни и сл) или фан на Ливерпул,ама ти за Барса што навиваш :eek::eek:
WTF кога цела химна ви е цигански оркестар и у меѓувреме Барса Барса Х 200..Па и тој што ти ставил лајк химната им е глори глори Мен Јунајтед Х 1000
Dobro be samo prasav...ubavo imate drugi ubavi pesni, samo sto ne koristat na Bridge-ot. Ne znam zosto, mozebi seuste im treba vreme na navivacite da gi naucat zborovite, novi se :icon_lol: Barem plasticni znamenca imate, ve boli takvoto. Za vkus ne se pravi muabet, ama ako celosna kompozicija za filharmonija + 40 reda lyrics za tebe se polosi od Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea togas slobodno prefrli se na Mile Kitic posle videata sto gi postira.

F

fantomX

Гостин
Dobro be samo prasav...ubavo imate drugi ubavi pesni, samo sto ne koristat na Bridge-ot. Ne znam zosto, mozebi seuste im treba vreme na navivacite da gi naucat zborovite, novi se :icon_lol: Barem plasticni znamenca imate, ve boli takvoto. Za vkus ne se pravi muabet, ama ako celosna kompozicija za filharmonija + 40 reda lyrics za tebe se polosi od Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea togas slobodno prefrli se na Mile Kitic posle videata sto gi postira.
Голем број и не се навивачи, туку само туристи.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој бре два тима, ко само за Ливерпул ти зборувам? И то во темава за ЛШ. Што прави да се осеќам ко да возам во спротивен правец на автопат.
Не за Миравци и Треска Шишево...извини, темата сум ја итнал.
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:55 ---
Голем број и не се навивачи, туку само туристи.
Туристи?! Па добро, полесно е карта да добијат туристи за натрепвари на Челзи зошто на огромен број од хоум граунд навивачите им е забранет влезот.....не просветли сите, плус и само Челзи идат да го гледаат туристи....а другиве тимови, ма јок....таман работа.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Финалето во Рим во метрото 100 Каталонци и 3ца Манчестерци, едниве ја пеат Барса, Барса, другиве ги чекаа да завршат и им почнаа You only have one sooong. Умрев од смеење, не можам да го најдам видеото, од скај беше мислам pre-game.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
значи како што кажав институција е за лече не за некој добар тим :pos:
--- надополнето: 19 април 2012 во 19:30 ---

кој те праша тебе глупаку...
Ти глуп си, се правиш глуп или нешто трето е во прашање? Не, озбилно кажи да не трошам време. Ако мислиш дека нервираш некого со кретенскиве постови се лажеш. Само испаѓаш поглуп одошто изгледаш на прв поглед. Значи од над 200, 300, 500 екипи во Европа кои низ историјата настапувале во ЛШ (поранешен Куп на шампиони) Јувентус во истото натпреварување е на 9 место по титули и ти ми кажуваш како е институција за Лече. Значи овие 8 што се пред Јуве се тимовите кои се добри а Челзи, Арсенал, Валенсија, Атлетико, Лион, Сити, Порто, Бенфика и еден мал милион други се гола вода. Ако стварно не си глуп, прекини да се бламираш човек. Не си свесен колку смешен и површен испаѓаш. Јас му цртам како од стотици екипи Јуве е на 9 место по титули, тој ко коњ гледа напред, ни лево ни десно.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
dosta be ko deca placete sreka imalo nemalo...go ksnavte poso loso izigravte a ne deka nemavte sreka....izgubivte poradi losata realizacija...izgubivte poso ceh bese FANTASTICEN!!! a ne poso nemavte sreka... ;)
Од каде виде дека плачам ? Напротив,му честитав победа ан фановите на Челзи и овде и во нивниот фан клуб.Не изигравме лошо.лоша ни беше реализацијата а и плус немавме среќа.И да,Чех беше фантастичен,тоа и јас го реков.....
Кај си бе братче нели ќе искоментираше....???
Или сега ќе речиш дека не беа само Ешли и Тери па мораше Меси да мења страна...

Не ми целта да се расправам, туку тоа што го напиша воопшто не е така, како што постојат добри напаѓачи постојат и добри дефанзифци и доколку не е можно да се помине покрај нив најлогично е да се проба друг начин...или според тебе треба со иста тактика од почеток до крај....
Еве сум бе братче еве сум.Меси не изигра лошо вчера,напротив ни беше најдобриот играч,створи неколку шанси и имаше добри пасови,направи 2 асистенции чисти за гол,она на Фабрегас и Иниеста.Меси не менуваше страна,а не најмалку заради некој дефанзивец на Челзи,против вакви бункер екипи неговата улога е да игра по повлечено.Тери и Кол се класа дефанзивци,но вчера некако не го покажаа тоа така.Но ако го гледаме резултатот,ондак ке изгледа дека уствари одбраната на Челзи играла добро....

не го деградирај противникот оти може од галва да ти се удри :)
челзи им дозволи на барса да напаѓаат цела утакмица и не постигнаа гол, значи играње дефанзива против барса треба муда, дисциплината е таа што на челзи му ја даде победата а не среќата, челзи имаше една шанса и ја искористи, понатаму ја остави барса да напажа повеќе од 45 минути и таа ништо не направи освен на крајот од мечот кгоа погодија статива. тука лежат мудата, муда и пол според мене
поголема е шансата ако се затвориш и ги оставиш техничите супериорни играчи да ти се истураат цело второ полувреме и на крајот да оствариш победа кој ти ава шанса за финале.
поздрав и се гледаме на кампот
Не го деградирам противникот,само пишувам како беше...
Ок,според вас ако е моќност и имање на муда да играш дома 90 минути да се одбраниш,ондак ок е,ваша работа.Не тепаше Челзи заради дисциплината во одбрана,тепа заради нереализирање на шансите на играчите на Барса.Челзи од првата минута се бранеше со 10 играчи назад,а не беше така случај само одкога водеше со 1-0,значи цело време.Идај бидете пореални,дали Ди Матео одеше на победа или на 0-0 резултат ? Молим те...

Значи уште еднаш,да не продолжиме со овие дискусии,се гледаме на Кампот и честито победа...[/quote]

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Еве сум бе братче еве сум.Меси не изигра лошо вчера,напротив ни беше најдобриот играч,створи неколку шанси и имаше добри пасови,направи 2 асистенции чисти за гол,она на Фабрегас и Иниеста.Меси не менуваше страна,а не најмалку заради некој дефанзивец на Челзи,против вакви бункер екипи неговата улога е да игра по повлечено.Тери и Кол се класа дефанзивци,но вчера некако не го покажаа тоа така.Но ако го гледаме резултатот,ондак ке изгледа дека уствари одбраната на Челзи играла добро....
Не реков јас дека играл лошо Меси, но дека го имаше насекаде што за мене претставува добар потег, пробувајќи да мине полесно...Реално десната страна на Челзи беше послаба, што се виде дека сите шанси (освен на Санчез во второто полувреме) беа од таа страна. Тери и Кол изиграа одлично...

Асистенција е доколку се постигне гол, а Барселона не постигна, за разлика од тоа Реал постигна гол на којшто Роналдо асистираше...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom