FA & Capital One Cup

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дали се глеаш колку си напнат....
Сега не, имав потреба да пишам... и го изразив моето мислење.
Вие си знајте кога се силевте,вие бевте тие со грдите сликички на секоја пораз на Ман. Јунајтед се радувавте,па и не ме чуди и другарите мој за Лиерпул што се исти се како овие овде,повеќе берат гајле да изгуби Ман. Јунајтед отколку нивниот тим во каква катастрофа е...
И зошо не се прави со мене муабет и таквите ко мене,кога вие првите почнувате....
Па почеток на сезона е ајде еден од форумов што навива за Јунајтед, Ливерпул, Арсенал или Челзи нека каже дека не се надевал на титула. И нормално е да се улетуваш некој повеќе некој помалку. А за тоа дека некој се сител на Јунајтед баш, барем последниве 10-15 кола не ми се ни верува. Во темата на Ливерпул се збори стрикно за тоа кој треба да лета од клубот за да тргне работата.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Па почеток на сезона е ајде еден од форумов што навива за Јунајтед, Ливерпул, Арсенал или Челзи нека каже дека не се надевал на титула. И нормално е да се улетуваш некој повеќе некој помалку. А за тоа дека некој се сител на Јунајтед баш, барем последниве 10-15 кола не ми се ни верува. Во темата на Ливерпул се збори стрикно за тоа кој треба да лета од клубот за да тргне работата.

Не велам

дека не е фотошоп....ама ништо не е случајност :pos:
:coffee:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Така де ја на второто глеам смајли, а за првото не сум го ни видел. Плус е тема Ливерпул кај вас никој не ни влага да чита па да се жали.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Така де ја на второто глеам смајли, а за првото не сум го ни видел. Плус е тема Ливерпул кај вас никој не ни влага да чита па да се жали.
Глеаш како шо ја вртите со трофеите за да бидите најтрофеен клуб,така и овде сакаш да го вртиш муабетот...
Само да те потсетам ;)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Точно темата е ливерпул а сепак има вакви постови што е малку чудно нели?
А си се прашал зошто никој не влегува кај нашата тема и не се жали?
Ај те молам прво одговори си сам на себе па после пишувај постови за провокациите кој ние фановите на Гејчестер или Ман Ју ги правиме.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Има, јас мислев дека ќе биде сезонава борба за опстанок кога слушнав дека Адам го набавиле, уште повеќе кога Лукаш и Џерард се повредија, дека со Блекбурн ќе се бие битка за 17.место... but then...surprise... може ќе падне 7.место а можни се и двата купа.
More than good enough :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Глеаш како шо ја вртите со трофеите за да бидите најтрофеен клуб,така и овде сакаш да го вртиш муабетот...
Само да те потсетам ;)
Ајде бе како ја вртиме лелеле не ми се верува само што се објаснувам со вас. АЈ МОЖЕ КАПС ЛОК ЌЕ ПОМОГНЕ ТУКА. ТЕМАВА Е ФА КУП ВО КОЈ У ПОЛУФИНАЛЕТО НЕ ИГРА НИ ЈУНАЈТЕД НИ АРСЕНАЛ, А ЈАС ТУКА ЧИТАМ ВАШИ МИСЛЕЊА КАЈ ШТО МЕ УБЕДУВАТЕ ДЕКА НИЕ СМЕ ЗБОРЕЛЕ ЗА ВАС ВО НАШ ФАН КЛУБ. Значи незнам како само поише да ви се нацрта на вас да сфатите. Ја фан клуб Манчестер не сум отворил 10 месеци не ме ни занима што и како пишувате и што слики оставате. Така треба да биде и за вас во наш фан клуб. На темата ПЛ никој фан на Луверпул немаше пишано барем 1 месец. Дали престана да се пишува во негативна смисла и да се исмејува Ливерпул и неговите навивачи? Сега дојдовме тука да си искористиме дискусија со фанови на Челзи, Тотенхем за полуфиналето кај што тие настапуваат и погоди на кој налетавме?
Точно темата е ливерпул а сепак има вакви постови што е малку чудно нели?
А си се прашал зошто никој не влегува кај нашата тема и не се жали?
Ај те молам прво одговори си сам на себе па после пишувај постови за провокациите кој ние фановите на Гејчестер или Ман Ју ги правиме.
Јас ќе ти кажам зашо не влагам кај вас у тема и не се жалам. Пошо ич кур не ме боли што вие си зборите и си оставате, и онака за Манчестер ме заболе колку за Милвол. Ама затоа си ја отварам темата ПЛ или Фан Клуб Ливерпул или ФА куп и пак на вас налетувам. Ај за во ПЛ никој не ни може да ви каже да не пишувате ама ај ти одговори ми што барате тука? Ви го нема Манчестер а ви го нема ни Арсенал...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Bitch please....get a life....постовите се извадени од контекст и стари 200 години, не знам што се замараш толку...ако нешто ти значи извини што сум излажал:cuc: .

П.С. Ме натера да ја отворам темава после повеќе од месец дена за ништо, глупости.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Очаен Еткинсон, очаен. Жалносно за фудбалот во Англија, жалосно.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Пред точно 6 месеци,реков дека Ливерпул ќе ги освојат 2та купа,а дека нема да се пласира во ЛШ. ;) Епа сеа рачунајте си!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Стварно жалосно,такви голови како на Дрогба и Лампард не се гледаат на секој натпревар :cool::cool::cool::cool:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Стварно жалосно,такви голови како на Дрогба и Лампард не се гледаат на секој натпревар :cool::cool::cool::cool:
Секоја чест за головите. Јас прв бев шо напишав на твитер за голот на Дрогба. Не заебавај сеа и ти. Прајме муабет за друго.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пред точно 6 месеци,реков дека Ливерпул ќе ги освојат 2та купа,а дека нема да се пласира во ЛШ. ;) Епа сеа рачунајте си!
За жал ке останат на 1 куп сезонава :D:D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
intro тоест јас фанав бан од 7 дена за таа сликичка....

Kajgana Shop

На врв Bottom